17.6.11

Penangan Nora Elena


haa dah habis pun drama bersiri sensasi Nora Elena tu. Tu pun ada juga status kat FB yg tatau citer apa tu? hahaha

Episod pertama aku tgk citer ni, sikit pun tak rasa apa yg best sgt pun citer ni. Tengok episod kedua pun, macam takde rasa best mana pun. Tapi dah takde benda nk buat, layannnn kan aje lah. Makin lama makin syok pulak. Makin si abam macho Seth Tan tu nk cuba nk amik hati Nora Elena, makin menarik citer tu. Buat penonton semua pakat buat status kat FB ckp tgh senyum sorang2 lah, sedih la.. hati berbunga lah. Kluar lagi pulak status ayat penuh makna pasal pelangi lah, katil tu besar la.. bla bla bla.. hahaha Salah sorang penonton tu, termasuk lah AKU. :P


Aku takde lah fanatik sampai hari2 nk ngadap. Ye ke??(sambil buat pandangan sinis -_-) Betulllahhhh! TAPI tu pun bila Arjuna ajak kluar makan awal atau kemana2 dari lepas keje. hehe Kalau tak, mmg melayan jugak.. Hehehe.


Oh tapi semlm puasa, Arjuna ajak kluar awal, aku taknak, ckp nak tgk episod akhir ni, sekali lg 15 minit nak habis Arjuna balik suh siap2 nak kluar dah. Wuaaaaaaa, tak sempat tgk ending dia! Ciskek, tp takpe, tau ending sure hepi mcm dlm novel. Jadi kurang ralat lah.


Camne pun, byk lah scene2 citer ni yg TAKDE LAH KLISE SANGAT mcm citer2 melayu lain. So take note lah pada yg kondem2 citer ni ckp sameeee je citer melayu lain2 tu. Baru tgk satu episod, episod last pulak tu, terus kondem kan. hahahha Ala citer omputih pun byk je cliche aku tgk. Citer korea lagi la. Citer hisdustan pun. Hahaha emo plak. :P




Oklah, memandangkan ramai anak gadis yg blom kawin mengimpikan jejaka seperti Seth Tan, minta saja perangai sweet romantisnya bukan perangai lampau mcm setan dia. hehehe (tetiba teringat ada org tulis Seth Tan ke Setan? eh ) hahahhaha Jangan marah aaa..




tgk citer tu, rindu Arjuna, :P

4 comments:

atulhani said...

tak sempat tengok kat tv takpe... marathon kat tonton.com.my leer.. kan awak ada unifi... hehehehhehe

..:: WiRdA ::.. said...

Atul unifi bleh tgk internet kat tv x??

atulhani said...

kalo ko sambung desktop kat tv buleh la. xpun klo ada hdplayer tu, leh tgk youtube etc direct from internet kat tv.lain2 cara ak tatau hehe.

..:: WiRdA ::.. said...

a ah aku dok tgk youtube dari blueray buleh gak bersama bantuan unifi.. ohh igt bleh buka tonton tu direct..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...