15.2.11

Tahun Kedua

Anakku Alif Irfan,
Harini 15.2.2011, umur Irfan genap 2 tahun tau. Alhamdulillah, anak mama membesar bagai johan. Ok, tu mama copy ayat iklan milo,haha tapi Irfan sentiasa johan dimata mama. Sedikit sebanyak Irfan dah boleh paham apa mama dan abah ckp, do's and dont's, walaupun kadang2 Irfan saja buat2 tak paham. Irfan pun dah boleh tlg mama, dah boleh suap makanan dan minum sendiri, dan dah reti mandi. Sekarang ni, Irfan suka nyanyi dan menari. Kalau tak guna toggle bar stool, Irfan akan guna tissue holder sebagai mikrofon. Hahaha. Tadi kita pergi OU, Irfan lari masuk kedai kasut yang ada muzik, dan terus menari tunggang terbalik. Haha. Macam2 kamu ni. Lagi satu, Irfan dah terer guna Ipad mama, tau nak buka Youtube dan pilih games kegemaran. Kesimpulannya, mengawal rapi Ipad mama sampai kadang2 mama pk, Ipad mama ke Ipad Irfan ek? Ye lah, sharing is saving kan?;p Ok darling, tu saja yg mama nk ckp. Oh harini mama plan nk buat mini celebration kat Wondermilk sebab birthday party Irfan mama dan abah cadang nak buat hujung minggu ni. Sayangnya Wondermilk tutup sbb harini cuti Maulidur Rasul. So kita cuma lepak Starbuck saja since abah kena jumpa client kat situ. ;) Ok, gambar kat bawah adalah kamu, pada umur 2 tahun. Selamat hari lahir cinta!



Irfan suka muffin, cupcakes dan cakes mcm mama!

Ok, tu abah kat belakang (gambar 3 org tu) dan Irfan dah boooorrring tunggu. Haha




Tunggu irfan boleh bercakap pulak,

2 comments:

atulhani said...

since irfan dh 2 tahun, bila irfan boleh dapat adik yer? hehehe..

btw... hepi besday irfan!!

..:: WiRdA ::.. said...

takpa no2 tu tgk la camne.. tu yg no1 aunty atul tu bila lg? hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...