9.2.11

mengidam?

Semua berpunca dari membaca blog mak HZ yang ini, maka status fesbuk pun mula menyebut2..



Dah kalau sebut-sebut tu, mestilah hati membuak2 mahukannya, maka perlu laa meminta perhatian dari yg sgt prihatin terhadap kita...


Semangat ingin tahu pada si prihatin, membuatkan niat aku turut tercapai...maka terus meluncur laju ke MidValley...hihihi





untuk seketul......















~PAVLOVA~

"Berrilicious chocolate pavlova"

Of coz lah, this is my first time trying pavlova. hihi Rasa dia? Hmmmm It's sooooo crunchy, creamy and not all too sweet. The strawberry provided that good twist of citrus to it. Yummmeiy~


Nih saje2 amik. Sebab tujuan hanya lah nk makan dessert itu. Ini Chicken..err ciken ape tah. sorry tak diberi perhatian olehku. hahaha



Gaya posing terbaru, buat gaya gini, static, and back to normal after I snap. Macam2!





Thank you hubby kerana sanggup melayan karenah isterimu ini. Next adalah SOUFFLE ok!






Kalau teringin nak makan tu = mengidam lah kan?

2 comments:

atie said...

ni entry ni..nak bagi org lain terliur jugak ke??hehe

..:: WiRdA ::.. said...

atie :: agak laa..haaa cepat ajak pakwe pegi cari..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...