12.7.10

tamat

Hah, dah habis pun demam bola 4 thn sekali tu. Demam ke fanatik ke emo ke tatau la nk ckp. Kalo tak, takkan si Paul Sotong pun diugut bunuh. Hahaha tah pape la.
++oh paul.. ramai yang makan sambal sotong lepas germany kalah, haha++
Aku takde la minat bola. Tapi kalo nk melayan boleh aje. Biasenye aku akan tgk final je then, bet ngan org. Tapi thn nih tak pulak aku tgk final, tah macam mana aku asyik tertengok match team abam podol je, baru nk minat lepas team abam kaka kalah, dorang tersungkur pulak, maka tak kuasa aku nk melangut TV sampai kul 2.30 pagi for final match. Hehe. Sah, aku bukan demam bola.
Anyway, ¡Enhorabuena España!
heh lama tak speaking spanish.bajet terer..haha..

Demam bola tu dh tamat, deman irfan tumbuh gigi tak reda lagi. Tambah pulak aku yg batuk batuk mcm burung belatuk dah. Aishh...Doktor chenta i want MC pleaseeeeee!



tak sihat,

3 comments:

peah @ peps said...

sotong tu..buat sambal tumis...sodap tu..

farakaka said...

abam kaka watta fish cake?? waka waka

^wirda^ said...

peah, mmg ramai makan sotong sambal lepas tu..haha

fana, panggil abam kaka kan mesraaa..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...