26.7.10

bizi-ness week

Fuhhh..
Tak sempat nk update blog. Quite bizi with own 'biziness'. Hehe Ok, nak promo sket.
Starting from 24July - 2 Aug, Mangotouch Photography ada buka booth di pameran KERJA KAHWIN. This is our second time. Alhamdulillah, sambutan lebih menggalakkan compared to last year. So, pada sesiapa yg nk kawin thn nih ke, thn depan ke, and still looking for photographer or/and videographer, ANDA DI JEMPUT BERKUNJUNG ke booth MANGOTOUCH di Kompleks Kraf, Jln Conlay, KL. Pastinya pilihan pakej terbaekkkkk punya dari kami!
ok dh habih promo.
Info buat korang, bukan setakat photography saja yg ada, segala katering, butik pengantin, kad kawin, kek kahwin, doorgift dan batik, semua dipamerkan. Memang complete set utk persiapan perkahwinan. Nama pun pameran KERJA KAHWIN. So datanglah beramai-ramai!
heh..ok meh layan gambar, sorry saya bias kali ni, jadi ada gambar di booth saya saja. Hihihi(sebenarnye, terlupa nk amik..maklum laa bz jaga booth..kihkihkih)

++ TehTarik Mangotouch Crew ++

++ Booked our package, get FREE Mangotouch T-shirt ++

++ harini adalah perasmian ++

++ interviewed kerja by TV9 ++

++ penjaga booth wiken saja ++


NOTA PENTING :: nampak logo di atas, silalah hampiri....yeeeesssssza!





principal,

5 comments:

farakaka said...

groo..where my picasa hahahah

goo mangotuch ;)

^wirda^ said...

ade2..
nk aku post kat mana ek?

farakaka said...

facebook can? hehhe

peah @ peps said...

sangat 'biziness'..sangat glamerrrr..menarik ni..kena singgah ni..

^wirda^ said...

peps :: jemput singgah..i jaga booth on wiken..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...