2.7.10

Singapore is not too far away~

Dalam banyak-banyak negara jiran sebelah menyebelah, Singapore lah yang aku tak penah jejak lagi. Dulu time tgh pregnant, berangan-angan nak pegi beli baju baby kat sana. Member aku yg dok kat Johor cakap murah jugak. Tapi nama pun angan-angan kan, plus mak pulak pesan, jangan beli barang baby selagi tak sampai 7 bulan, so bila dah 7 bulan, terboyot gitu mana lah larat nak pegi jauh-jauh. Hihi. So punah harapan.
Taaaapi...beberapa minggu lepas, aku terbaca entry Liz, my future jiran (sbb dia blom pindah lg), tentang vacation dia ke Universal Studio Singapore!
Aku yg camwhore nih amatlah teruja dan teringin berada di sana. Kebetulan pulak, my Melati Garden's gang beriya-iya nk pegi sana ujung tahun nih. Jadi, sekali lagi, kami menanam angan-angan kami disamping mengumpul duit poket utk ke sana kelak. haha

Oh one good news, a new wonder of the world baru buka kat Singapore - Sky Park Marina Bay Sand. Tengok gambar mmg wonderful habis, boleh la nk berangan utk ke situ.

++ macam tinggi melangit je kan??++

++ dapatkah kau bayangkan berenang-renang di awangan?++


++ mmglah tinggi..200 meter nokkkk++

Teruja.

Good place to relax, near, affordable, worth to visit!

Apa-apa pun tatau lah menjadi ke tak memandangkan, Mangotouch schedule dah fully booked on every weekend of December, so kalau aku dpt cuti on weekdays that would be great!


Next holiday destination - Singapore is not too far away!

Just pray for that.

3 comments:

farakaka said...

pa lagi..jom serbuuuu

peah @ peps said...

wow!...

^wirda^ said...

fana :: jom simpan duit..mintak2 bonus masuk dulu..i nk shopping jugak..haha

peps :: dh pegi??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...