20.7.10

keinginan yang ditangguh-tangguh kini selesai

Last Saturday, my own hands felt independent of my body, as if they're about to do something I've got no control over. Thanks Allah swt, finally I had time to complete this for my beloved Irfan. Hehe
Before kejadian, Abah Irfan said "Ala..mama dia yang excited, Irfan takde perasaan pun.."
Ye la sbb mama amik masa lama mengumpul bahan2 deco itu. Lagipun Encik Abah itu tatau pun apa yg Cik Puan Mama nk buat pun. :p
Ok, ingat tak kami ada beli katil simple IKEA kat Irfan aritu. Haa memandangkan mama tak pilih katil sheep tu, so mama terpaksalah berangan2 untuk deco sket katil yg sgt suram itu. Jom tgk gambar2 di bawah.
++ ini adalah FELT paper yang mama beli berbulan2 dulu. hehe ++
++ ini pulak adalah katil promosi aritu. simple dimple saje..++
Oh mama patut tunjuk bahan deco yg lain, tapi penggambaran di ganggu oleh Irfan maka kita lihat saja hasilnya..
.
.
.
.
.
.
.
.
TaDaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaA!

++ Bahan lain adalah termasuk Button yg di beli juga berbulan dahulu dan sticker yg baru beli ++
++ Irfan sonok main sticker..err tapi mama tak focus pada Irfan ok..haha++

++ tadaaaa...ini pulak utk di hujung katil..sticker2 saje ++

++ dia sudah gatal tangan nk cabut benda alah tu ++

Yey sukses juga. Oh tapi kan semlm irfan dh pegi cabut nama dia tu. Haha. Mama silap pegi pakai gam yg di sangka kuat. Nampaknye kena tampal guna gam UHU la pulak.


++ Yey saya suka katil saya! Mama, buat satu lagi kat bilik Irfan!!! ++

hehe sape kata saya je excited?

9 comments:

atulhani said...

tapi saya rasa memang omaknyerr yang lebih excited ehehehhehe

ummi Eiz said...

HAHA memang kretip !! nnt request main cat2 plak bilik irfan okeh

zue said...

kretiv, rajinla mama irfan ni.. mmg mama dia xcited lebih.. xpa janji ada hasil... bagus2..

^wirda^ said...

atul :: ya..mmg sy excited lebih..hahaha

yana :: mmg nk cat2 dan deco dinding plak.. tp take a very long time kot nk siap..hahaha

zue :: oh satu lagi xtxt tergendala akibat kesilapan teknikal..haha

NisS^ImmEr said...

isk comey btui la irfan ni (ada kena mengena ngan entry dak?)

:cahya schatz: said...

comel...
irfan comel...
sticker² tu pon comel...

^wirda^ said...

niss : dh hg memuji kira ada kena mengena lah even tak pun..hahaha

liza :: hg mesti bleh dptkan benda2 menarik kat sana kan? oh ya clay mcm hg buat handprint tu, aku buat, takdan nk tekap dh keras...wuaaaa

Farah said...

kreatif la mama irfan ni!

nice job!

Shud said...

comey decoration tu ...
ditambah dgn irfan yang comel.... besar dah dia.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...