2.11.09

habis dah

semua anak2 mak yg bujang..semua sudah kawin.

sabtu lepas adik aku baru je langsung majlis kahwin dia kat jitra nunnnn di utara semenanjung.

dlm blog raya aritu pun aku ada mention dia dh akad nikah..cuma ni dia nye kenduri saje la..tema green apple gitu.. tp utk tidak mengkonfiuskan antara aku dan pengantin (maklumlah..i kan over..hihi)..aku n family pakai baju hijau gelap sket..ngee~~

btw, i like pelamin dorang..cantik banget..dulu aku nk mcm tu laa..tp kedai pengantin b***h itu hanya menabur janji2 manis..pandai je dia pegi buat mlm2 b4 ari kenduri, supaya aku takleh komplen la kot..takpe kisah lama..benci aku nk igt!

suasana meriah disini sana plus serabut pala otak aku pun ada..haha

oh buat julung2 kalinya majlis kami ada nyanyi2 plak..kan tak pasal2 aku juga yg dipaksa nyanyi...hahahhahahahaha perasan.. bleh plak masing2 high ngan mikropon tu.. sampai lupa nk bergambar..sebbaik aku juga yg ingatkan sambung bergambar ngan pengantin..hik hik..

oklah..malas nk citer panjang2..kang encik S nampak..dia suh buat report per minute plak...urgghh!

layan je laa gambar2 perasan anggun aku dia bawah..gambar ehsan curi2 dari kazen2 punya fesbuk dan hp ku..kamera aku??? lalalalala..aku dan camera kini sudah berjauhan..ku rindui niko ku..

++encik irfan dan mak su nye..++

++perasan anggun++

++ sepupu sepapat kali lipat++
++mama rawkkkx!++

++familia @ umah tok++

yg anggun,

5 comments:

hushuss said...

ya..anda sungguh anggun sekali buk wirda..mmg confuse saya masa satu pengantin, mana satu bakal mak pengantin..hehehe..

kami kenan kasut ampa..shantekkk

^wirda^ said...

aik ada nampak kasut ke?? mana mana??

b said...

wah..arituh dia begitu anggun sehinggakan suami dia diketepikan...

maka suami dia pon duduk la jauh2....


ist.. mcm tak [pecaya lak azam suda kawen...

hamdan al-kandahlawi said...

gmba saya yg hensem pun takdak.irfan pun dh lupa bapak susuan dia.pergilah..pergilah..[smbil menyanyi lagu aku bukanlah superman]

^wirda^ said...

oh encik b yg lari ngan lensa pinjaman..

encik hamdan..ohh patut nak gambar...rupanya hg mai kenduri tu..lupa plak..hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...