10.11.09

patutkah?

Patutkah aku rindu nk pregnant balik?
lately,tetiba angin apa tah dtg, membawa semua detik2 preggy dulu..rasa mcm aku duduk kat bawah pokok sakura sambil menikmati angin sepoi2 bahasa jepun..(ceh perasan, jepun pun tak penah sampai) rinduunya saat tu.. dan tetiba aku rasa tak kisah je kalo preggy utk kali ke-2..(errk ye ke?) hehe..

ni kalo mak aku baca, mesti kena dgr ceramah panjang.. bukan mak tu tak suka dpt cucu lagi, cuma kesian nnti tgk kami tunggang langgang jaga anak2 kecik kat kota metropolitan nih.. maklum laa nursery pun mahal..(T_T)

dlm aku dok syok sorang2 tu..tetiba semlm aku dpt plak 2 great news dari ibu rosie and my BFF yg dorang dah disahkan pregnant.. ibu rosie of coz anak ke-2, my BFF tu anak pertama..wahhh aku plak yg excited! hehe
Congratz ye korang!

err agak2 bila la aku bleh tambah quota ek?
encik hubby sila jgn panik..hahahha

++suatu ketika dulu..ceh mcm lama sgt je..thn lepas je pun..++

yg ada anak sorang,

9 comments:

b said...

wohohooooooooooo

hohoho

boleh ajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

NisS^ImmEr said...

BFF hg adakah elis?

b sudah approve, ape lagi..jallaaaann...

hot mama said...

hmm.. best kan bile kengkawan pregnant..am pun teringin jugak nk yg ke 2.. tp x di approved kan oleh hubby (yang nk anak 5)..adoii.. xlarat la nk preggy bile tua2 nnt...

ummi Eiz said...

hihi iya betolll... sayang plak x amek gmbr dedolu ms preg huhu ntah bile la plak next prod

d i d a said...

kalo ada rezeki, apa salahnya kan? hihi

^wirda^ said...

b :: hahaha btol ekkkk???

niss :: ye dia lah tu..tp syhhhh...rahsia dulu..hahhaa

hot mama :: tu laa..kalo nk selang 3 thn sorang pun, kalo 5 org nk, jenuh sampai umur 40 pun dok branak lg..tak larat nk bela laa tua2 kang..hihi

yana :: apa lagi..buat laa lagi satu..bleh amik gambar len..hahaa

ida :: tu laa bg anak hg ngan aku satu batch plak laaa..hahaha

Farah said...

hehe mmg sama la entry kite ari ni...rasa2 suami kite panik tak? hahaha

^wirda^ said...

tu laa..
farah, hubby aku mcm sonok lebih plak..diluar jangkaan..hahaha

zurie said...

tambah.. jgn x tammbah... hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...