9.11.09

nyiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaamuk!!!

ok this is my quick n short entry since my BIG bosses are coming to mesia to menyemak2 di akhir tahun until they chow to US for jingle bell jingle bell..(nampaknye activity2 tenet nih kena kaverrr baikkk punye lah selama sebulan..huhuhu )

As u guys know my current address is @ Cahaya SPK..
Jumaat aritu baru lah kami start tinggal secara rasminya kat umah no. 20 tu.
ok i'm not going to share the pictures yet- as usual it's still in our nikon memory card.hehe
what i'm going to share is about..nyiiiiiaaaaaaaaaaaaaamuk! huhu since basuh2 umah aritu lg, we noticed about these nyiiaaaaamuk..huhu byk sgt.. then bila dh pindah..mcm tak nampak sgt but still ada laa.. but pity irfan..

1st nite :: ada 2 bites @ lengan irfan..

2nd nite :: 1 bite @ kelopak mata..sampai bengkak mcm kena bisul je...huhu

3rd nite :: 1 bite @ pipi.. and 1 'kiss' @ bibir seksi irfan...bertambah seksi lah bibir irfan..sure angelina jolie jeles gilerr..huhu tp sian irfan..mulut besar sebelah..huhu nyamuk durjana!

++see..i told you..seksikan bibir irfan? huhu sian anakku..++

hope nanti dorang buat fogging kat area situ..for the time being..me and hubby menjadi pembunuh nyamuk nyanyuk yg berjaya.
oklah next entry, i'll be share about my home suwitttt home..hehehe..(tade ape sgt pun dlm umah tu..hahaha)

kaunter pertanyaan :: any tips utk cepat sembuh gigitan nyamuk dan tak leh tinggalkan parut? huhu or tips utk hilangkan nyamuk dari area umah ku? huhu

pembunuh nyamuk durjana,

9 comments:

Ros said...

biasa la tu sbb x ramai lg org duduk...hampa ja sumber rezeki nyamuk tuh..

Farah said...

hehe memang ceksi macam mulut angelina jolie!

shud said...

siannya irfan....
kene spray2 slalu.. tutup tingkap bila senja menjelang.. bolah lah membntu skit2 huhu

^wirda^ said...

tu laa..nyamuk bukit prak sket jumpa org.. tu pulun ajak satu kampung mai serang kami anak branak..huhu...

Liz said...

Waaahhh sexy mexy bibir Irfan. Harituh Liz pegi pun asyik dok kena gigit dgn nyamuk jahanam tuh. Bengang jer.. iskh!

zue said...

Siannya irfan.. mesti sakit n gatal punyala,, kita kena ketik pun rasa cam gatal2 tambah si kulit lembut bayi,, nak bagi tip yg sempoi pun xde, melainkan cuma nanti tidur dlm kelambu la.. petang tu spray siap2 dlm bilik jgn bukak sehingga nak tido nant br bukak bilik.. biar lemas n mati si nyiamuk durjana tu.... bukanpa nyiamuk ni kita xtau dia bwk penyakit mcm2..

NisS^ImmEr said...

seksi gila la mulut irfan..sampai senget2 bibir dia

b said...

nyamuk bedebah...,


akan ku buru sampai ke anak cucu

zurie said...

klau kena gigit nyamuk tu sapu kapur makan kt tempat kena gigit tu.. insyaallah.. cepat hilangnya.. gatal pun kurang..

ermm.. mmg sebelum tido tu hg kena spry la lm bilik.. tutup pintu sampai nk masuk tido.. xpon kuna ubat ngamuk yg lektrik tu.. xmengeluarkn bau pon.. tido pon nyenyak... aku dh pakai... ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...