27.7.09

wiken

aduh..masuk lambat arini..hope rumors yg kata cut gaji kalo masuk lambat tu adalah dusta semata2...poyo la nk potong2 gaji.. bukannye aku ni operator.. kalo balik lambat takde plak nk tambah gaji (hihi mcm lah aku balik lambat..mmg tak pun..buang masa je..)!!
arini lambat gara2 aku teragak2 nk pegi keje atau tak.. rasa mcm tak sedap badan, mcm nk demam, tp check temperature ok plak...adeh kena laa siap pegi keje jugak..skali tgk jam dh pukul 8..baru terhegeh2 aku nk kluar rumah..elok lah aku pegi tinggal plak smart tag aku yg hebat tu kat umah..dah kena beratur amik tiket tol tu..beratur plak nk bayar..adehhhhhh sabar je laa..
cuba ku positif kan diri ini dikala membawa kereta bersama baby irfan yg tido nyenyak disebelah..(letih nampak...) at last aku sampai kul 8.50 selepas berjaya menghantar baby ke nursery dan melakukan pemecutan terhadap kenderaan super gen2 ku itu.. errr lambat 20 minit..tgk je la gaji nanti..(kalo tak potong..bleh buat slalu..huahuahuaaa)
ketidaksedapan (ape benda ni?) badan aku tu, aku rasa sbb 3 hr berturut2 aku melantak durian.. siang mlm..mak aku lah ni, beli durian byk2 tinggal kat umah aku (hehe padahal aku yg suh dia beli byk2) huhu and now, aku rasa penin2..sambil tgn dok gagah menaip jugak (nk ilangkan ngantuk sebenarnye..) rasa seperti menanti waktu pulang keje..tp skrg baru kul 10 pg...erk!
oh ptg nanti aku ada makan2..hoyeh..i like eating2 ni..hihi.. makan2 ngan membe2 keje hubby..tah aku pun tak sure utk ape.. janji aku kenyang sudah..!
oklah..cau dulu..kang kantoi aku blogging..da~~

++ Irfan tgh study semlm.. kusyuk kan?++

2 comments:

NisS^ImmEr said...

baca buku nampak encek irfan..rajen sungguh..remote astro kat sebelah

^wirda^ said...

haha..remote itu utk buka mtv..i takbleh la study without music..(ayat poyo seorang yg intelek)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...