17.7.09

sang raja

hehe..pagi ni tetiba rasa semangat! nk blogging..bukan pagi ni je..sejak semlm laa, baru berkobar2 nk blogging.. kalo dulu ade la sebulan skali post je.. skrg, mengisi keboringan tahap gaban z potong 16 ni..tgk lah sebulan brapa byk aku post..huhu

oh ye.. 1st of all.. nk wish HEPI 59 BESDAY to ABAH..and also HEPI 1st BESDAY to KIMI (anak sedara no 2 aku).. besday dorang same 16 july~ jimat ni kalo nk buat kenduri besday...haha

ok, berbalik pada raja..no no no..it's not raja gopal..or raja farah..or gambarajah..
it's about raja buah..DURIAN..DURAN DURAN~~ weeee..
aku nih kire hantu durian lah.. sgt suka sgt suka oyeh!
aritu mak uda kirim dari kampung kat sepupu aku..mabeles laa..tq mak uda..hihi..
then mak plak kirim kat abg..tp tak kopek lg buah tu..tunggu punya tunggu, hubby pun asyik balik lambat je the whole week..dah lasu dah durian tu..sudah takleh makan..uwaaaaa..kempunan mak!

then smlm adik aku dtg umah..bawa durian..hoyeh..semlm gak aku suh dorang buka..dan terus menyumbat ke dlm mulut dgn lahapnya..wah gitu! tq mak..hihi igt gak kat anak mak yg gila doyan ni..kikikih..
esok mak and da family ceria nk dtg..oyeh.. agak2 bleh tak pesan durian balik pulau yg sgt lazat itu?? huhuhu..mcm susah je..sure musuk keta dorang..hahaha

neway, kalo korang buat kenduri pulut durian, jemput lah aku..(dgn muka tak malunye)..

ok cau..(errr teringat durian semlm dlm peti ais..lazatnyeeeee~)

3 comments:

NisS^ImmEr said...

hg mai skolah aku weh, keliling kampung pokok durian, manggis rambutan..kire byk lg pokok2 ni drpd pokok bunga..sampai dah muak aku tgk durian..ari tu baru je buang satu plastik beso yg org kampung bagi sbb tak larat nak makan dah.

^wirda^ said...

tudia..punya sayang org kampung pada cikgu ye..hihi..
isk isk sampai kena buang..
apsal tak buat cucoq ke.. eskrem ke..
pos kat aku ke? wuaaaaaa T_T

NisS^ImmEr said...

aku tak minat sgt pun makan durian..ehehe.stakat nak rasa seulas dua tu bleh la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...