23.7.09

award berantai


ahha..
award berantai..nape tak bg rantai award? hehe
actually i received from dida..tq dear.. and dlm kebluran aku mencari award apa yg dimaksudkan diruangan chat hebat ku itu (ceh..hebat ke?) aku dpt plak lagi satu dari cikgu nisma..tengkiu cikgu! and finally aku tahu lah apakah award itu... tp agak2 blur lg utk ape..
utk frenship kalo tak silap..hihi..
tengkiu beb..korang mmg golongan kawan2 aku yg best.. pengunjung setia blog aku..(btol ke wei?) tak kisah la.. janji korang sudi jenguk blog aku..hahaha

so, ape yg aku slalu tulis to my best buddies is FLOWER!!


Friendship Like Ours Will Eternal Remains!!!

____________________________________________
Sila copy paste award ini di blog anda
* err..copy tak jadi lah..i save as picture..hihi (ape la aku ni)
Sila copy paste award ini di sidebar blog anda
*oh tak reti pun..
Passkan award ini kepada 5 rakan anda..
*dida
*nisma
*aiza
*kak shila
* err..dh la tu.. takde link membe2 lain..hahaha dorang tak suke blogging kot..
p/s: pd yg dh dpt tu..harap anda hepi..sbb anda ada byk award..hihihi keep blogging~!

3 comments:

NisS^ImmEr said...

laa hg ni..lambat pickup plak..sian dida siap buat announcement kat chat box tu.

d i d a said...

hihi bagi balik la plak..nih, mana signature? tak jadi kaaa..

kat chat box tu pesanan penaja. ataupun BUZZ. T_T

^wirda^ said...

hihiihi.. tu la..mana la aku nk expect..hihi..
oh signature..baru tingat nk buat..okeh2..tungguuuu kemunculannya! (mcm best je..)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...