7.7.09

JulaJuli

Jula juli julai..is coming~!!!!

perghhh skali tgk calendar..sudah bulan julai.. cepat btol thn ni berlalu..dh habis half year pun! erm ape yg aku dh buat sepanjang half year nih? ermm, a ah laa.. aku cuti berpantang 2 bulan.. 2 bulan berlalu mcm cepat je.. that's y tak terasa buat apa sgt tu.. ahha, irfan pun dah 4 bulan 3 minggu.. next week dah 5 bulan..
Alhamdulillah..badan irfan pun dah sedap dh pegang..dia pun dh pandai meniarap cuma rajin ngan tak je dia nk meniarap tu..hahaha.. dia lebih byk membuat percubaan utk bangun sendiri terus.. mula la angkat kepala dan bahu dia..isk isk..tak sabar nk berdiri sendiri kot..kalo pegang dia pun dh mula melompat2..kata org budak zaman skrg, mmg cepat matang pun.. ye la kot~

ttg aku, hmm finally, ura2 department aku berpindah ke bukit raja menjadi kenyataan...huhu tak best sebenarnye. First, sbb bertambah lah kilometer aku ke tmpt keje..bertambah juga tol nye..
Second, nk hantar n amik irfan akt nursery pun kena kluar masuk tol pulak (sbb nursery kat opis lama).. erm nk tukar baru..mcm tak best je area ni..nk cari lain pun satu hal plak.. malas lah! Third, kena masuk awal!!!! arghh kul 8 dh masuk opis.. dh la jauh..kena masuk awal.. parking pun jauh nak mampos..ape hal? huhu..dah laa after 8.30 dh kena cut gaji..tah haper2..mcm operator plak..huhu apekan daya...keje jadi kuli macam ni lah..sabar je lah!

Aha, ttg mangotouch.. kami ada buka booth kat Pameran Kerja Kawin 09, kat Kompleks Kraf, Jln Conlay.. ala yg ada iklan kat TV tu.. ha sape2 nk kawin bleh la jenguk2.. 10 hari tau..4 july-13 july...arini pelancarannye!

Adeh, aku blogging ni sbb rasa ngantuk teramat lah sgt.. maklum laa.skrg dh kena bangun awal utk pegi keje.. huhu..bila la nk terbiasa ni..huhu..bila ngantuk, aku akan makan dan makan dan makan.. bleh gemuk lah nampak gayanye.. erm..tetiba terasa nk makan durian plak..my feveret ever...huhu..tak sempat telan yg abg aku bawa dr penang semlm.. kalo lebih, nk buat cucur durian la ptg ni.. ermm yummiey! aaaa nk balikkk...tp baru pukul 10.46pg..ohhhhhhhww....(*.* )

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...