22.11.14

Facial Session with Shakura

Kisahnya ahkak dapat free facial sbg pengguna Maybank credit card. Walaupun kedit kad tu tak wujud dlm genggaman, tetap dapat hoccay!

Dah org offer kite pegi je la kan. Pantang ahkak kalau jumpa trial2 facial ni. Kekkeke 

So dah pegi facial, balik dapat pack ni lagi. Dia ckp kalau dh lama x buat facial baru pakai. So simpan dulu la. 



Untuk yang belum pernah dengar pasal Shakura, produk ni pon dari Jepun. Produk ni khas utk rawatan jeragat atau pigmentasi. Tapi agak mahal laa kalau nak hilangkan jeragat. About rm5k gitu. 
Haa jangan tersedak tau! Memang sekali session rm500++, pi la tanya mana pon mmg gitu la harganya. Cuma dari dulu saya suka kalau produk tu dari Jepun sebab dorang mmg uji utk kulit wanita asia!👍 Maka sesuai la dgn kita kan macam Enfuselle & Nutriwhite jugak la.

So bagi yang dah mula timbul kesan jeragat tu, cepat2 telan antioksidan mcm VIVIX, VITA E, VITA C dan COLLAGEN POWDER. Lebih berbaloi dari tunggu keluar pastu pi sental dengan harga rm5k! tu cuma sental yg dah kluar, habis tu yg baru nak kluar dlm2 kulit tu camne? Haa yg ni la yg kena protect dengan segala antioksidan sebab hari2 kita terdedah dengan serangan radikal bebas mcm sinar uv tu! 



Jom dapatkan BEST consultation dari saya!


Your beauty consultant,

Facebook : Wirda Rasid
Instagram : @SlimBeauty_byWirda
Whatsapp/SMS : 012 274 7294



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...