4.11.14

Sumber Omega 3 Terbaik!


Hai Semua~

Okey untuk entry ni, saya nak citer secara ringkas je pasal sumber omega3 thorrrrbaekk iaitu OMEGA GUARD Shaklee. Semalam dah citer panjang lebar pasal 24 kebaikan. Ni kita buat shortcut sikit je.


Kenapa saya suka Omega Guard Shaklee? 

Pertama skali sebab dia 100% minyak ikan TULEN dan bukan dari minyak hati ikan macam sesetengah jenama lain.

Kedua, Omega Guard ni disuling 3 kali. Ingat iklan minyak Seri Murni? "Proses pemeringkatan 2kali"? haa cenggitulah kisahnya ngan omega guard ni. Proses ni akan singkirkan logam berat, oksidasi dan bau.

Ketiga, sebab kandungan DHA dan EPA yg TEPAT dan CUKUP utk keperluan kita iaitu 1000mg sehari!

DHA ni makanan utk otak. EPA ni pulak lebih kepada imun badan, sebab ia adalah antiradang. So sesuai sgt lah utk mereka yang ada penyakit gout, arthritis, jantung dan asma.  Setakat ni semua customer saya yg ade masalah gout, jantung dan asma mmg berpuas hati. :) Alhamdulillah.




Tahu kah anda?

  • Omega 3 ni berfungsi utk hantar isyarat pada otak. Bayangkan kalau kita kekurangan omega-3? Semestinya tindakbalas ke otak jadi perlahan. Kita pon takleh nak fokus, cepat jadi pelupa!
  • Ibu2 yang melahirkan anak akan kehilangan banyak omega3, sebab tu jugak ibu2 suka lupa. Ha ni bukan sebab urat banyak putus mcm org selalu ckp tu! :D 



So jika anda nak pilih OMEGA 3 yang TERBAIK, pilih lah OMEGA GUARD Shaklee. Di jamin 100% semulajadi, halal dan selamat!

Bagaimana cara untuk anda dapatkan?

Hubungi saya di talian 012-2747294 (SMS/Whatsapp)

atau

Terus PM ke laman facebook saya, Wirda Rasid.



Get Your BEST PRICE from,

Facebook : Wirda Rasid
Instagram : @SlimBeauty_byWirda
Whatsapp/SMS : 012 274 7294


1 comment:

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...