22.11.14

Yang ke-7

Alhamdulillah..
16 November 2014
Sebenarnya aku sendiri dok tekan kalkulator utk check tahun ke berapa sudah anniversary kali ni. haha wahhh sudah yg ke 7 tahun. Dah lama kan kan...

Anniversary tahun ni mmg tak pegi bercuti mana pon..
Sebab dua2 agak bz, so sambut ala carte je.. aku pon tak sempat buat kejutan apa..
Tapi.... bila ku buka mata, jeng jeng jeng...

 My cute lil SOHO!!! wehuuuu~~

err nampak sgt ke aku yg tido mati atau dia yg angkut brg2 ni slow giler sampai tak sedar satu bunyi pon. Berat kot meja tu. hewhew.. Siap dengan hiasan bagai, alahai~ comelnya laki aku..hahaha

Sendiri syok bukan main kan.. tapi utk suami tak prepare apa pon kan..bertuah punya bini.. tsk tsk..

So hadiah dia delay sehari aci tak.. aci laa sbb 17/11/07 adalah kenduri seblah aku... haha so masih mood kawin2 gitu~  Walau dah 7 tahun, masih segar tau semua detik2 hari bersejarah tu. (^.^ )

Dan ini...adalah untuk dia. Bagi kekakak mungkin tidak membawa apa2 sweetness pon, tapi bg Arjuna beta ni, terlompat2 gembira.. ramai kot laki suka benda ni, dan aku tak paham kenapa dan tak perlu paham lah sebab mereka jugak tak paham kenapa kekakak semua beli handbag walau dah ade handbag doploh dozen. :P



Dan lagi sekali.. walau tak pegi memana, dia bawa jugak candle light dinner.. walaupun 3 orang. heee :D

Cascades, MO

Food review.. ehem.. menu cuma ada satu steak je, so jgn nak macam2 sgt..lamb pon takde..chicken pon takde.. fish ada, maka haruslah aku memilih steak. -.-' tapi steak ni sedap, juicy gitu, daging lembut so tak lenguh tangan dan mulut, cuma besar, jenuh nak menghabiskan sorang2.. :) 
Hubby yg diet makan spagetti aglio olio je, haa yg tu BEST, paling sedap yg saya pernah cuba. Serius. 



Yg ni 'hadiah' utk kami. hehe

Macam anak beranak ke adik beradik? hahaha

Oklah, belanja satu gambar outdoor shoot yg proper sket. Ni pon tumpang glemer kenduri adik ipar haha. ok bye!



Dear Hafizurrahman, 
Terima kasih kerana memberi kasih sayang, makan minum, tempat perlindungan, serta didikan utk kita sekeluarga. Terima kasih kerana susah payah cari rezeki. 
Semoga rezeki kita bertambah melimpah ruah dan diberkati Allah SWT. :)
InsyaAllah.
Happy 7th Anniversary b!



I love my cute lil family,




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...