16.3.10

ibu-ibu yg hebat semua dh buat ke?

salam..
nak tanye, pembaca2 blog aku nih dh buat ke yg ni? (bajet mcm ramai je pembaca..ihikk)

kalo blom, tolong laa sign petition ni supaya cuti bersalin yg 60 hari tu bertukar menjadi 90 hari. Tak kira la korang dh jadi ibu ke, baru nk jadi parent ke, baru nk kawin ke, baru nk bertunang ke.. even yg masih single dan available pun perlu buat benda ni! Bukan utk kepentingan sesapa pun.. utk diri kita juga. Yg lelaki, pk2 kan la ini pun utk anak bini korang jugak. Maka dgn itu, semua org sgt2 disarankan sign. Tak susah pun. kan?

ok le tu baru 90 hari.. ada negara barat cuti bersalin sampai anak umur 2 thn. X terjejas pape pun. Lagi maju dari negara kita. So kat Malaysia, y not?? Kan?


mudah2an cuti bersalin anak ke2 dan seterusnya akan jadi 90 hari. Amin.

8 comments:

asyu said...
This comment has been removed by the author.
My Heart... said...

irfan nak dpt adik lagi ke?

Woody said...

Done!

WooDy said...

Done!

Ros said...

Dah buat dah..mudah-mudahan doa kita dimakbulkan Allah..Ameen..

hushuss said...

dah lama dah buat...hehhe...tak kira, nak jugak 90 hari!

^wirda^ said...

bagus rakan! 90 ! 90!

Queen of Pirus said...

akak pun dah buat tadi..thanks for the info..tak tau pun..sebelum ni dengar2 je. harap2 berjaya. chaiyok girlsss!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...