18.9.13

Tiup habuk

tarik nafassss.... hembus kuat2..fuhhhhhhhhhhh fuhhhhhhh

kalau lah blog ini umpama rumah, maka dh usang penuh habuk dan sawang.
Ampunkan kamiiii penunggu gua.. yg comment tak terreply.. yg tanya tak berjawab.. hihi masih jugak yg nk follow.. terima kasih.

Tah kemana byk cerita tak tercoret tak tercatit. Lupa habis. Nak ingat boleh, nk tulis balik..nauzubillah..mau 7 mlm tak habis..hahaha

Kekok pulak nk cerita apa pon tatau.

Bln 2 patut ade kisah tahun ke4 anak lelaki saya. Ape ek sy buat utk dia? hmm... haa hubby ngan saya sama2 buat kek lightning mcqueen 3D utk Irfan.


Comel tak?
Dan buat la sikit small celebration kat pizza hut. Irfan dh tau excited ngan birthday cake n hadiah. kalau dulu, ada-aku-kisah je muka dia.

Bln 3 bln 4 mak tak hengat apa jadi dah..hahaha bleh tgk fesbuk kalo nk igt. :p

Bln 5, besday kekasih lah. Ini pon kami sambut ngan family je kat rumah. Masak special2 buat kek special2..dan hadiah special2. gituuu...




Pastu bz ngan booth kek dan photography kami di Kompleks Kraf. Berkampung 2 minggu kat situ. Alhamdulillah, sambutan menggalakkan utk org baru mcm saya. Sebab masa tu saya baru buat nama baru utk bisnes kek sy, khas utk Kek Kahwin, Kek Hantaran, Kek 3D..senang citer kek yg special2 sket laa designnya.. So saya namakan SPATULA BY WIRDA, bleh like FACEBOOK PAGE ni ye.

Lepas booth habis, terus mula puasa. Maka bz lagi ngan bisnes biskut raya pulak.. raya tahun ni order double dari tahun lepas. Alhamdulillah.. syukur sgt2.. tahun depan kalau double lg, mau gajikan pembantu ni.

Oklah, anak ku ni dh mula kacau, nak suh buat susu. So sambung esok pulak, insyaAllah.. ada citer PILU pasal raya kami. Pilu la sgt... bg neves sket korang baca..:P

Ok bai.

 
mak jemah yg bz,



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...