31.5.12

Dah nak masuk June ke?

Last month, sy amik course Gumpaste dan Fondant.
Letih rupanya bersilat ngan gumpaste dan fondant ni. Pondan pon bleh jadi jantan balik tau kalo camni. erk. Patut lah mahal disamping modal pon mahal, upah nk pi mengurut kena sertakan sekali. haha.


Haa ni contoh2 bunga dan design yg diajar. actually tepi2 tu ade lg.. tak larat dah nk snap, lenguh tangan. haha

Yang bawah ni pulak, sugar box. Bleh isi coklat ke cookies ke or ape2 utk letak kat hantaran ataupun kat meja pengantin. cute2 gitu.



ok nak tempah, contact me ok. My FB atau page Mangotouch Delight. Ada masa mak buat design contoh ok. Babai.


chef ke?

2 comments:

peah @ peps said...

wirda...kagum aaa...wish u the very best of luck...suker la wirda ni...mmg type confident buat bisnesss...

sangat inspiring...

..:: WiRdA ::.. said...

peah, ape lagi mai la order..hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...