14.12.11

WW #005 :: bungkusan dari Timur





Bagusnya mereka packing jam sekecil ini dengan penuh ciri2 keselamatan. Saya tertinggal jam ni kat hotel di Gunung Fuji haritu. Then minta dorang post ke hotel last kami. Tapi memandangkan kami bertolak ke Malaysia pagi, jadi tak sempat la sampai ke tangan saya. Jadi tunggu lah next trip dr agensi perlancongan ni pegi amik. Alhamdulillah..Mujur dpt balik. Walaupun bukan nya jenama Rolex tapi sbb dia ada sentimental value, mesti kena dptkan balik jugak!



Kagum buat kesekian kali.

2 comments:

Diyana said...

bagus kan org jepun..respek sama depa!!;)

..:: WiRdA ::.. said...

itu lah sgt lah terkejut tgk bungkusan besar tu.. rupanya penuh ngan span..siap balut lagi ngan bubble plastik tu.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...