22.2.10

Irfan's 365 days!

Hepi besday to u..
hepi besday to u..
hepi besday to Alif Irfan
hepi besday to u!
Yey! Irfan is 1 years old! Finally, mama berjaya buat besday Irfan last saturday..even sudah lepas 5 hari..ye la time besday irfan on 15feb (raya cina),kitorang pegi terenggganu.. so 1st sneak preview besday dh buat kat ganu tu, sponsored cakes by tok irfan (my mom). So lucky irfan got 2 besday party!
++ini sneak preview besday irfan on the nite of 15feb @ ganuuu kitewww++
Oh planning mama yg lama dan mendebarkan tu akhirnya sukses juga. Dgn bantuan hubby dan adikku juga adik ipar yg baik ati sponsor surprises berupa set balloon dan letupan2 party pack! Thanks guys! Tak lupa maktam dan family, yg tlg sediakan pulut kuning dan tlg kemas umah sebelum dan sesudah party..haha thanks alots!
++as usual, design customized by me(gg elmo mcm ifan).mama nk buat kek tak terer lg, hanya mampu tunjuk design je. Thanks Berry's bakery sbb buat kek irfan mcm yg mama nak jugak2 (i means the bulu2 elmo tu..)! ++
++ Irfan terkezuuut ngan surprise letup2 party pack yg paksu buat..haha..comel nangis, dh la gigi 3 batang je..ptg tu juga tumbuh gigi yg ke 4!++

Party theme? Uhmm kalo nk depend on cake and ballon, the party theme is ELMO! but the color, mama biar je guest nk pakai baju apa..so mama ckp, tema color is rainbow..pilih laa kaler apa pun..hahaha.Menu yg ada simple2 saja, mama larat masak yg nih je..huhu penat sih kerjaan sorang2! ::-

-spegetti bolognese

-bihun goreng

-pulut kuning (by maktam)

-chicken wings
-puding kastard koktail
-kek, coklat, air sirap soda, kacang, mashmelow...bla bla bla..
++Irfan wif the chicas and standing balloon sponsored by paksu++
Anyhow mama sgt2 lega + hepi sbb berjaya buat besday irfan yg tak seberapa pun tu..
Thanks to all guest yg dtg and gave the present to Irfan. Maka bertambah laa menan irfan..Irfan pun jadi keliru nk main mana satu..hahaha.
Sorry jugak pada kawan2 yg tak sempat mama nk layan betol2..maklumlah mama kalut yg bz..haha gambar2 tak tertangkap tu adalah paling ralat..huhu..hope to have it next time!
Sampai ketemu lg di lain besday!! huyey!
++tengkiu mama..cayaaaanggg mama++
mama yg lega+hepi+sukses organize party pertama kali,

8 comments:

hushuss said...

Makasih wirda kerana menjemput huspa dan bobot. kami sungguh gembira sekali dan bobot juga ckp sorry sbb byk tumpahkan makanan kat lantai umah aunty wirda. hehehe..

the party was great w/pon masakan semua dimasak oleh sorang je. sedap okeh!

besday boy lena masa bobot p besday dia..camna nih?

^wirda^ said...

hahaha..besday boy sgt letih tiup lilin kononnye..haha acara2 kemuncak dan tamat b4 bobot sampai..jadi besday boy take a nap bentarrr..hahhaa

Ros said...

Najihah sampai dah lambat..tk sempat main2 ngan geng2 boy...anyway, mekasih krn jemput...
happy birthday irfan...moga jd ank soleh, penyejuk hati ibu baba..

Am said...

happy bday irfan...

daddy irfan said...

heppi besday irfan..and thanks to mama for make it happened! eventho party sederhana2 aje... suprisingly it was so havoc and happening..thanks so much to everyone for being there. =)

takpe..next time kitorang make sure dapat bergambar dgn semua guests yg dtg.. sori gak kerana tak sempat nak borak lama2 dgn semua...

woody said...

hepi besday irfan... besla mama dia, irfan dah besaq.. ensem lak 2...

Farah said...

comellnye kek irfan..happy birthday!!

hr tu kitorg belikan party hat yang sama cam irfan pakai tu..tp time party boleh lupe lak nak pakaikan..rugi btul rasenye

^wirda^ said...

thanks for all the wishes.

farah, takpe simpan utk besday2 lain.. aku pun nk simpan makhkota tu..sayang la..pakai kejap je..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...