4.11.08

pelik!

pelik pelik..ape yg pelik? ntah..sbb aku pun pelik ape yg peliknya entry kali ni..
tp mesti ada org tu yg akan ckp "ceh dia buat jugak entry pelik ni"..hihi.. but this is not dedicated to u laa..hahaha even maybe ada sikit kot.. eh ade ke.. eh tak kot.. hahaha... few frenz yg dok nun jauh2 nun tertanya2 rupa bentuk aku time pregnant ni..haha sepraisss.. ceh sepraiss konon..padahal tak tertangkap pun gambar aku lagi.. usung je kamera tu pi amik gambar org sini kawin org sana kawin.. tp gambar sendiri jugak lupa nk amik..perut pun dh membesar dh.. jln pun dh start sakit sana sini.. wahh sudah 25 minggu, lebih kurang 6 bulan laa..trimester two is finally almost over!!! maknanya, i have that one final trimester of pregnancy to enjoy..and suffer through..uh uh..mcm mana ye agaknye. saspen gile nih!!! ha skrg dh rasa baby tu tendang2, gerak2..bukan setakat rasa tp bleh nampak lg time dia tgh gerak tu.. agak pelik, terkejut, dan kagum lah masa 1st time nampak..Bukti kebesaran Allah SWT... Allahuakbar!
So skrg nih mmg tgh survey mana2 ada sales utk barangan baby ni.. nk plak dh nk mega sale.. takpun tunggu jualan akhir tahun..lgpun, pantang pulak mak aku ckp beli barang baby awal2 ni, selagi tak cukup 7 bulan.. takpe.. aku tak kisah pun.. takde laa kalut nk beli pun skrg.. kalo sape2 ade port baikkkk punya utk beli brg baby baikkkkk punya... informlah aku ye!!
ok ciawzz!

3 comments:

b said...

wuaaa
pelik pelik...

sebenarnya menakjubkan bila mengandung nih....

nanti kita tangkap gamba yekk

alya said...

nk itot juga beli baju baby nnt :)

ck said...

aku nk beli baju kt singapore..huhu apakata hg blanja aku baju ke stroller baby ke.. takpun tiket pegi balik pi singapore..wahhh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...