18.7.08

Anggur

ceritera anggur???.. haa ini bukan kisah buah anggur atau cara2 menanam anggur bg menyahut RMK9 mcm org2 di negeri Indera Kayangan tu buat.. ini juga bukan kisah pasal kenapa anggur itu cuma ada 3 kaler..it's about me and my lil' tiny baby in my womb..hihi..
semlm pegi buat checkup since aku bleeding sket..then dr. scan laa tgk..ahha kali ni dah nampak..si comel bergerak2..Alhamdulillah, still ada heartbeat..terharunye tgk dia..mcm tak percaya je..even she's about 2cm long...soooo tiny...like the size of a GRAPE..(and now korang tau y the title is about "anggur"..hahaha..)
kalo baca pasal how your baby growing week by week, kire skrg ni baby ku baru 9 weeks, dan time ni lah dia punya eyelids are appearing and the sex organs are forming. tp for sure la tak nampak lagi..hehhe.. ha gambar bawah nih secara jelasnye lah..tp kalo scan, takde la nampak sampai mcm ni..hihi..

3 comments:

Anonymous said...

best kan kalu scan nampak clear mcm tu...

zue said...

hmm.. hatiku juga berdebar2 menanti saat itu tiba...

bee said...

ihik2...
dia ni tetiap ari mesti nk remindkan haku psl buah anggur tuh....
heppi la tu...elelele...

moga dpt baby pompan..dan kandungan dilindungi Allah...kan syg kan..?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...