4.7.14

Jom Shopping dengan ESELL!

Assalamualaikum semua~

Nak ajar u all shopping bulan puasa boleh? haha
Ala bukan shopping benda laqa pon.. shopping utk kesihatan jugak. hihihi

ok biasa dulu2, SID je yg boleh shopping online kan.. tak jadi ahli takleh shopping online.. but NOW~~ u all pon dah boleh shopping sendiri hockayyy~

So camne NAK SHOPPING?


Nak pilih2 sendiri produk bleh je tekan SINI terus. Nanti dia link lah ke page tu.
Apa u all perlu buat
1) Tick 'agree", Next
2) Pilih produk yg anda nak sampai habis, brapa quantiti, then Next.
3) Isi form detail penghantaran semua, then buat bayaran.

Mudah kan?

OK utk yg malas nk tgk satu2, ni saya buat kan list SET terpilih je.


Set Puasa
 : http://goo.gl/EneNPo

Set Kecantikan : http://goo.gl/5VV85j

Set Jerawat : http://goo.gl/4PwrSP

Set Slimming : http://goo.gl/Iv9CyK

Set Flawless : http://goo.gl/8C2apl

Set Menyusu (Milk Booster) : http://goo.gl/pVWPGT

Set Diabetes : http://goo.gl/emiKrW

Set Kawal Kolesterol : http://goo.gl/RbTE2a

Set Kesuburan Wanita : http://goo.gl/89gWVg

Set Kesuburan/Kecergasan Lelaki : http://goo.gl/GvRyT9

Set Kanak-kanak Cerdas : http://goo.gl/WU2Ig8

Kalau ade apa2 pertanyaan or nak mintak tips permakanan,
jemput2 SMS/Whatsapp/WeChat/Telegram:  012 274 7294

SID fulltime,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...