11.2.15

SHAKLEE : Best Brand in MLM!



Assalamualaikum.. Sejuk pagi rabu ni.. Sejuk lagi hati bila ade berita gini. 

SHAKLEE NO#1




Alhamdulilah.. Tumpang bangga berada dalam business ni. Dalam banyak-banyak business MLM yang jual supplement..this is the BEST!! U all yang consume pon patut bangga tau, sbb makan supplement thorrrrrbaik ni! Hahaha

Dulu saya tak pernah tahu pon business ni adalah MLM. Mujur lah tak tau sebab kalau tau tobat saya takmau amik port langsung. Hahaha (seram pengalaman MLM dulu2)

Kenapa saya tak tau? Kenapa lepas tau saya still teruskan?

TELUS. IKHLAS. Ni lah jawapannya.
Bersyukur sebenarnya bernaung di bawah group yang betul, yang tak mementingkan headhunting, yang tak paksa org keluarkan modal ribu2 untuk terus capai rank pertama lepas tu lantak kau lah.., NO! Shaklee is not like that! Saya tak tahu kalau ada yang amalkannya atau tidak tapi group saya TIDAK! Kami lebih kepada real business, JUAL PRODUK KESIHATAN - bantu org untuk tingkatkan kesihatan dan bantu mereka yang nak tambahkan pendapatan dan tingkatkan ekonomi mereka sendiri. Business yang lebih berkat dari tunggu org lain buat kerja u duduk goyang kaki dapat duit.  Saya mulakan business ni dengan register rm65 sahaja, tanpa modal beli barang langsung!  Dan sekarang Alhamdulillah.. Saya dah dapat berpuluh kali ganda dari apa yang saya bayar dulu. BERBALOI kan?


So, this is the BEST BUSINESS, the BEST BRAND in MLM, the BEST NUTRITIONAL SUPPLEMENTS in the world!! 



this is our humble President Shaklee Malaysia, Mr Victor.



#iloveshaklee
#joinus
#shakleemembership
#platinummillionaire
#spectacular


Founder of PlatinumMillionaire,

Facebook : Wirda Rasid
Instagram : @slimbeauty_bywirda
Whatsapp/SMS : 012 274 7294

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...