26.9.14

5 lagu beri semangat!


hai hai.

Petang2 hujan mcm ni, dengan nak closing bagai.. memangggg nak dengar lagu2 bagi semangat.

My top 5 motivation songs~
here we go~~~


#1 : Gemuruh Jiwa - Faizal Tahir 
  • lagu ni siapa yg tak gemuruh jiwa kalau dengar memang hati batu. hahaha bangun tido dgr lagu ni rasa nk berlari2. Teringat masa Faizal Tahir perform kat National Conference Shaklee bulan May aritu. :)


#2 : Unwritten - Natasha Bedingfield
  • rasa2 kurang yakin, byk negatif2 keliling, baik dengar lagu ni sambil tujukan pada orang2 negatif tu. Sambil nyanyi sambil buat gaya angkat jari telunjuk ~ no one else, no one else, can speak the words on your lips~! haa bleh bayang? kekekkee

#3 : Titanium - David Guetta
  • lagu ni pon boleh buat kita feeling jadi KUAT! kalau tak cukup kuat dgn lagu unwritten tadi kan. :P

#4 : Faith of the heart - Rod Steward
  • bait2 lagu ni memang buat kita kembalikan semangat. Kadang2 kita rasa jauhnya perjalanan kita utk capai apa yg kita nak, saat ni la kita kena ada keyakinan untuk percaya yang kita boleh berjaya!

#5: Gelora Jiwa - Yuna
  • haa ni org lain mungkin tak rasa. But for me, kalau tetiba jiwa kacau, memang akan ku dengar lagu ni sambil fefeeling yuna gitu. Maybe sebab rentak dia yg tenang kot buat saya rasa kembali tenang dan bila fikir tentang cinta, mood happy kan? Camtu la saya rasa! Wee~


So apa lagu semangat uolls? :)




Suka nyanyi2,


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...