23.8.14

Machine Clearance Sales


Woot woot~

Burung hantu baru nk bercerita cerita lapuk dah. Saja bagi terbakor yg tak dapat pegi Machine Clearance Sales. Haha

Kisahnya aku baru nak berangan2 nak beli macbook air.. Sekali ada pulak clearance sales. Mau tak meronta hatiku ini??! Pastu ada pulak duit lebih sikit. Sehari sebelum tu jugak aku dan hubby pegi register membership. Ye lah nak berebut masa member preview pukul 11pagi. Maka melangkah jugak lah kaki ni ke Citta Mall pagi2..

Sebab salah laluan, aku sampai kul 1030 pagi. Harapan lah nak dok depan pintu kannn.. Manusia2 lain ni gamaknya lepas subuh dah menempek kt sini. Panjang berjela.
Kad bank aku pulak buat hal kan xleh withdrawl, debit takleh guna kat situ, credit card takde. Haha best kan? Sebbaik ada talian hayat suami.. buat 'loan express' dulu. 

Lagi 20 orang depan pintu, macbook air exdemo rm1.6k dah SOLD OUT... Pilunya hatiii iniii T_T

Yg tinggal yg clearance tapi harga rm2.7k.. Instead of rm3.3k

Dah berjaya masuk pintu kena pi berebut lah kan tp still kena beratur, sekali uncle depan aku tu yg blur2 tatau nak beli apa, pegi amik yg LAST macbook yg ada. Arghh.. Stress mak seketika. Pujuk hati ku pegi beli2 benda2 ngarut accessories.

Tengah dok pilih cover ipad harga RM1.. tetiba Hubby datang cakap dia dh dpt macbook! Ada org return tak jadi beli! Alhamdulillah....... Mmg kalau dah rezeki tak kemana kan.
M37, lucky number



So tenang lah jiwa nak tgk2 accessories bagai.. Dah sangkut kat casing comel ni. Rm20 satu. Boleh jd stand lg. 


Best layan harga kat sini..
Ipad cover dari rm1-rm10 saja. Mau x gila? Tapi aku amik yg singgit tu satu je la, tu pon sbb nak try kat ipad ver1 aku dulu tu.. Sebab spesis cover ipad 1 kan dah pupus, sebbaik yg tu muat jugak!

cover iPad rm1...best dok?

Iphone case beli 1 Free 1 pon ada. 
Cover macbook rm20 saja. Macam2 lagi lah. Kena kawal nafsu je laaa..:p

Kesian pada public yang kena dtg kul 2, sebab banyak offer dah habis kena sapu dgn machine's member. 

Takpe, next time pi register member dulu mcm kami. :D
Daaa~

Workstation kekononnya...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...