12.8.14

GLA Complex jadi pilihan ramai wanita!

Assalamualaikum..
hai semua semua~ 

Dah makan ke? haa rutin saya lepas makan, mesti telan vitamin2 larut lemak. Salah satunya GLA Complex lah!


Semlm saya citer pasal apa benda GLA tu.. meh harini nk citer pasal sebab musabab GLA Complex ni menjadi PILIHAN NO.1 WANITA di MALAYSIA! haa kauu..:P




SET GLA COMPLEX PILIHAN WANITA


PELUANG UNTUK HAMIL

---------------------------
Betul, kita hanya merancang Allah yg menentukan, tapi Allah suka kalau hambanya yg sentiasa berusaha bersungguh2. Man jadda wajada.
Alhamdulillah, dah banyak testimonial dari customer2 yg BERJAYA HAMIL dari Set Kesuburan Shaklee.

Bagaimana GLA Complex membantu meningkatkan peluang untuk hamil?
Secara ringkas, GLA (asid gamma linolenik) sebenarnya membantu seseorang wanita itu untuk menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti (egg white cervical mucus). Haa yg ni mmg boleh rasa kesannya. :) 
Cecair mukus ini sangat penting kerana ia membantu memudahkan pergerakan sperma ke tiub fallopian di mana ovum menanti untuk disenyawakan. 
Selain daripada itu, dengan mempunyai kandungan GLA yang cukup, cecair mukus ini turut membantu meningkat jangkahayat sperma di dalam tiub fallopian sehingga 5 hari (inshaALLAH). Jadi, secara tidak langsung peluang untuk persenyawaan berlaku (dalam tempoh subur tu) pun turut meningkat walaupun suami dan isteri tidak bersama ketika itu.

Set terbaik adalah amalkan GLA Complex+ Alfafa+ ESP  untuk isteri dan Zinc + Vitamin E untuk suami.


MELEGAKAN PMS (Sindrom Pra-Haid)
------------------------------------------
Antara perkara paling tak stressssss semasa PMS ialah senggugut, betul betul?? Saya teringat dulu saya senggugut sampai pucat lesi. Alhamdulillah lepas masuk U, dah takde dah jadi mcm tu.

Salah satu sebab kenapa kaum wanita mendapat sindrom ini ialah kerana kekurangan asid gamma linolenik ini di dalam tubuh. Jadi, dengan mengamalkan GLA Complex inshaALLAH akan membantu mengurangkan ketidakselesaan ketika PMS ini.


Cadangan terbaik adalah mengambil GLA Complex bersama Ostematrix dan B Complex.


KULIT WAJAH CANTIK BERSERI
------------------------------------
Yang ni mesti ramai suka kan?? Special nya GLA Complex Shaklee ni  kerana ia turut diperkaya dengan vitamin E yang terkenal sebagai vitamin untuk kecantikan kulit. Dengan fungsi GLA Complex sendiri yang membantu mengatur fungsi hormon dalam tubuh, kehadiran vitamin E ini menjadikan kulit anda tampak lebih lembab, mengurangkan jeragat, tiada lagi kilauan minyak dan berseri-seri.

Untuk kesan optimum, amalkan bersama ESP atau Vitamin C.
  
  
AWET MUDA
--------------
Siapa sini yg pernah amik EPO (evening primrose oil)? haa yg tak pernah amik tu, kalau uolls nak tau, ramai wanita amik EPO utk AWET MUDA!!! 

GLA complex ni org panggil EPO shaklee jugak, sebab apa??? 

Kerana kandungan GLA yang DUA KALI GANDA EPO normal, ditambah dengan vitamin E dan minyak bunga matahari, semua ini bersifat anti-oksida, free-radicals, immune-system etc... membantu tubuh lebih sustain! 
Hormon prostaglandin yang terhasil dengan cukup juga sebenarnya merupakan pertahanan semulajadi tubuh terhadap penuaan.
  
Nak kesan superb, amalkan dengan VIVIX!


So, yang mana PILIHAN ANDA??


Untuk dapatkan Harga GLA COMPLEX PROMO bulan ni,


SMS/Whatsapp ke 012-2747294


atau


PM di FB saya >> KLIK SINI!!


atau tinggalkan jejak anda diruangkan komen! :)



Yang jatuh cinta dengan GLA!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...