23.9.13

Morning~~ PENGUMUMAN PENTING!

Morninggggg~~~~
haaa aneh tak pagi2 dah update blog?

Sekarang ni punya semangat baru.. isi masa sebaik2nya. Bangun pagi slalu pikirkan terbaik. WALAU ada je benda yg MEMBENGKEKKK jiwa..mak TETAP POSITIF.

Assalamualaikum.
Semangat pagi. Harini tanak sambung lg citer pasal RAYA yg pilu itu.. hihi.. nak buat pengumuman dulu.

TING! TING! TING!
Dengar sini orang2 kampung tualang tiga..(kecoh) dengan ini saya umumkan saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR! wahh gitu..



Actually dah 3 bulan.since puasa haritu dah jadi. Tapi tu la, bz ngan bisnes kuih raya, dh habis raya bz buat order org yg tahan sebulan tak makan kek pulak. So bulan ni baruuuu laa ada ruang bershaklee sket. Sape yg ade FB saya tu, tahu laa activenya camne. haha.. Haa untuk lebih menyenangkan mencari supplement dan info, korang bleh follow saya kat blog baru ni >> SHAKLEE HEALTH ZONE.

So, kalau ade sapa2 yg nak tau pasal product, kot2 terbaca terdengar kat mana2 tapi malu nk tanya org tu, haaa boleh tanyakan saja pada saya.. kalo susah sangat tu click kat fb seblah tu..PM terus. Susah jugak? Whatsapp je.. 0 1 2 2 7 4 7 2 9 4

MUDAH kan?

Ok tu je. Nak gi teguk CINCH jap. bye bye~


SID 961275

18.9.13

Tiup habuk

tarik nafassss.... hembus kuat2..fuhhhhhhhhhhh fuhhhhhhh

kalau lah blog ini umpama rumah, maka dh usang penuh habuk dan sawang.
Ampunkan kamiiii penunggu gua.. yg comment tak terreply.. yg tanya tak berjawab.. hihi masih jugak yg nk follow.. terima kasih.

Tah kemana byk cerita tak tercoret tak tercatit. Lupa habis. Nak ingat boleh, nk tulis balik..nauzubillah..mau 7 mlm tak habis..hahaha

Kekok pulak nk cerita apa pon tatau.

Bln 2 patut ade kisah tahun ke4 anak lelaki saya. Ape ek sy buat utk dia? hmm... haa hubby ngan saya sama2 buat kek lightning mcqueen 3D utk Irfan.


Comel tak?
Dan buat la sikit small celebration kat pizza hut. Irfan dh tau excited ngan birthday cake n hadiah. kalau dulu, ada-aku-kisah je muka dia.

Bln 3 bln 4 mak tak hengat apa jadi dah..hahaha bleh tgk fesbuk kalo nk igt. :p

Bln 5, besday kekasih lah. Ini pon kami sambut ngan family je kat rumah. Masak special2 buat kek special2..dan hadiah special2. gituuu...




Pastu bz ngan booth kek dan photography kami di Kompleks Kraf. Berkampung 2 minggu kat situ. Alhamdulillah, sambutan menggalakkan utk org baru mcm saya. Sebab masa tu saya baru buat nama baru utk bisnes kek sy, khas utk Kek Kahwin, Kek Hantaran, Kek 3D..senang citer kek yg special2 sket laa designnya.. So saya namakan SPATULA BY WIRDA, bleh like FACEBOOK PAGE ni ye.

Lepas booth habis, terus mula puasa. Maka bz lagi ngan bisnes biskut raya pulak.. raya tahun ni order double dari tahun lepas. Alhamdulillah.. syukur sgt2.. tahun depan kalau double lg, mau gajikan pembantu ni.

Oklah, anak ku ni dh mula kacau, nak suh buat susu. So sambung esok pulak, insyaAllah.. ada citer PILU pasal raya kami. Pilu la sgt... bg neves sket korang baca..:P

Ok bai.

 
mak jemah yg bz,



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...