18.11.13

#Product review :: Inchloss, Weight loss (SET SLIMMING)

Saya mula2 kenal shaklee ni kes pegi make up muka lah.
Yg tukang mekap tu lah ahlinya (skrg kira upline lah).
Potpetpotpet..sy sembang, last gi tanya psl bab nk kurus.
Nah.. dia pon bg set bajet slim kat saya, sbb sy takde la nk turun byk sgt kan. dlm 5kg gitu.
heyyyy 5 kg bukan senang tauu nak turun. Nak naik mmg takde masalah. haha

So, saya pon amik lah LECITHIN dan ALFALFA.


Dalam hampir sebulan makan, sy tak perasan pon..lupa sebenarnye nk timbang2.. tp perasan seluar mcm longgar sket. Pastu terus gi cari penimbang..nahh turun 2kg dah! Seronok mcm turun 20kg!
Start dari tu lah, sy mula percaya dengan produk Shaklee.

Lectihin.. lepas makan, mmg akan rasa berpeluh mcm baru sudah berlari tu.. haa nampak sgt byk lemak yg tak diperlukan dh dipecahkan..

Alfalfa pulak, sy kdg2 amik pagi, kdg2 amik mlm.. bila amik malam, bangun pagi, confirm membuang dulu.. hah rasa aman je perut. Seminggu pertama makan, sy dpt rasa kluar mcm cecair minyak. Saya rasa tu lah lemak2 yg dh dipecahkan. Lepas tu terus rasa badan sgt2 'ringan'.

Yang lagi best, sy dapat bonus effect lg..haaa masalah keputihan lepas bersalin, dah hilang! Part ni mmg sgt2 kagum! Sbb saya dah jumpa gynea 2 kali dlm 4 thn, ujian itu ini semua x berkesan, siap kena side effect sampai muntah2 demam bagai. Last2 cara vitamin natural ni jugak yg membantu, ALFALFA lah tu. Sayanggg Alfalfa!

Dah jatuh cinta, teruslah jadi ahli ni.. haa terus angkat CINCH Shake pulak. Mcm sedapppp je tgk kan.. Hah tu baru tgk, bila cuba, sumpah sedap!


Ada 3 jenis perisa. Semua sedap2 belaka. Jangan tanya yg mana sedap. Korang pilih lah mana yg korang nak sbb korang yg nk minum kan..haha

Bila minum Cinch..CONFIRM tak lapaq baq hang!!! INI SERIUS. Kalau ade yg lapar juga tu.. mmg something wrong somewhere..haha. Ni kira mcm makanan tambahan. Protien. Untuk jaga otot2 kite ni haa.. bila kurus, otot tu takde la nk menggeleber sana sini. 


Ni lah produk slimming pertama dan insyaAllah selamanya. Sebab saya mmg tak percaya dgn mana2 iklan yg menjanjikan 10kg dlm masa seminggu. OMG..apakah itu? maybe org tu gemuk sgt kot atau pape je lah.. sgt takut. Sbb kawan2 nurse sy ckp ramai je yg masuk spital sbb kes2 ubat kurus ni. Muka sampai biru pon ada. Tsk..

Saya tak menjanjikan apa2.. cuma insyaAllah boleh kurus dan boleh turunkan berat sbb ni dari pengalaman sy sendiri. Kalau berat tak turun pon, cuba check inchloss camne. MESTI ada. Yang penting, INI DIET SIHAT, NATURAL, HALAL, NO CHEMICAL..dan BUKAN UBAT KURUS!!!! 

yg berminat bleh PM sy je kat FB..
nak cepat WhatsApp/call terus 012 274 7294 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...