22.12.12

Big Bad Wolf '12

Hai.

Ah ha muncul2 terus nak update psl pameran buku. Hari ini dalam sejarah btoi. Memang..memang sy bukanlah pembaca buku tegar apatah lagi nak pegi pameran buku.. Err so not me! Tapi bila dh masuk era 30an ni mcm suka pulak nak belek2 buku kan. Nak plak dgr diskaun sampai 90% gila kau tak pegi even takde duit sgt pon mesti nak pegi jugak.

Sebenarnye sy nak cari buku psl baking dan pasal cake decoration. Tanya lah staff bertugas, dia bleh plak ingat buku home deco. End up, dia ckp xde. Ciskek. Mmg tak jumpa. Mak kuciwaaa! Tapi demi merawat luka dijiwa sy amik jugak buku2 resepi. Amik itu amik ini x sedar dh sekotak. Haha.

Ha yg si Irfan pulak kepala dok langut je nampak mainan kat tingkat atas. Tapi sy berjaya alih perhatian dgn bw dia cr buku2 dia pulak. Wah excited nye dia pilih buku smpai penuh kotak. Bila ada buku mama x bagi, dia senyap2 masukkan dlm kotak jugak! Ingat kite tak nampak le tew!!

Encik Arjuna pulak kat mana lagi kalo bkn kt area photography n business. Sambil2 tunggu tu sambarrr la satu novel cintan. Actually nak amik byk sbb satu rm8 je beb! Tapi memandangkan sekotak lg dh dipilih dan novel beli tahun lepas pon x habeh baca, maka satu sudeyy! Hahaha

Nah total buku utk 3 anak beranak ni adalah 25 buah pada harga rm240! Perghh.. Kalau yg beli novel saja mesti smpai 30buah! Sapa nak pegi lagi bleh lg serang kul 3pg ke subuh ke sbb dorang buka 24jam sampai 9mlm esok! Serius syokkkk layan harga! Kekkeke tamau beli pon mesti terrrrbeli jugak! Ok bai..


Tgk org pegi rasa nak pegi lagi..





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...