4.5.11

jurulatih pertama

Tak ada kaitan dengan barangan sukan yg dibeli tempoh hari...theeheehee


Ke Pavilion tanpa di rancang 2 minggu lepas, lalu meluahkan hasrat nak menyentuh sesuatu di butik itu, sebelum berniat membeli melalui kawan di tempat asalnya barang...

Tapi tanpa ragu2, si cinta hati berbesar hatinya untuk membeli buat sang isteri..


























Ta-dahhhh~~~
Beg Jurulatih Pertama saya!

Tak kisah lah kalau sesapa nk kata apa pun. I just want to keep this precious memory as what i did before. Kebetulan, haritu adalah 3 thn 5 bulan anniversary..so I anggap present lah. ha ha Thank you so much my dear.





O0o0opppsst! Tak habis lg...Keesokan harinya, saja nak jejakkan kaki buat pertama kalinya ke Empire. Nak pegi Toy 'r' Us, nak find something utk Irfan.

Tapi tak semena2 ada butik Coach lg kat situ. Memandangkan butik situ takde pintu tertutup rapat sampai orang gerun nak masuk, maka masuklah lg sbb sepupu nak tgk. Tengok punya tengok, skali si cinta hati berkenan sesuatu.. again? buat siapa?



































Ta-dhaaaaaaaaaaaa~~
Buat dirinya. Reward to himself. I loike~


Dengan harapan tiada lagi segala resit2, kad2 dan segala hak miliknya bertaburan seperti dulu...hehe.



Haaa niat ke Toys'r'Us tetap diteruskan sebab itu tujuan utama ke sini.



Asalnya nak beli mainan utk birthday Irfan yg lepas, tapi..tetiba abah tersangkut pulak kat bahagian stroller. Nah beli lah seketoi pushchair Silver Cross...oh untuk pengetahuan buggy yg beli time sales Mydear tu, sudah patah rodanya, sebab tersangkut kat escalator.. horror kan bunyinya. Degil org ckp jgn bawa stroller ikut escalator takmo dgr. T__T

Kira hadiah besday lah ni..hahaha...



Iklan :: It's time to celebrate your mother, or YOU as mother!



ciwi? mak tak kisah! haha

5 comments:

Anonymous said...

waa.. cantik arr beg jurulatih tu.. zr ni dok berangan ja.. bla ntah bleh dpt!!! hahahahaa

..:: WiRdA ::.. said...

insyaAllah dpt.. dulu pun berangan jugak...ahhaha

babYpose said...

Alhamdulillah dapat beg coach, cantik. Stroller mmg penting kan, happy anniversary, happy belated birthday lil Irfan :)

..:: WiRdA ::.. said...

thanks babypose! ;)

b said...

wee--hoo!!!! coach jantan gua asek kena kutuk dgn rakan2..demmit...end-up still pakai pouch bag.selesa!haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...