24.5.11

He's 29yo~!

Panjang umurnya
panjang umurnya
panjang umurnya serta mulia..
serta mulia~~

(lagu birthday versi negara seberang..hihi)


Harini Mr. Ray punya birthday. Yes, yg ke 29 tahun. Yes, kami sebaya. :P Tahun depan sama2 masuk 3 series. So kena tukar keta ke 3 series jugak ke? theheeeheee..

Pening memikirkan how to celebrate his birthday last night, mesti lah nak different sket dari tahun2 sebelum kan. So last minute decision, I try to bake a pavlova for the first time in my life and for the special one. *love*


12am
I called Mr Ray to go downstair, where Irfan dah ready excited nk 'kacau' the pavlova.. and we sang the "Happy birthday" song to him. Ok tipu. I sorang je yg nyanyi..irfan tepuk2 tangan aje. Haha yeah, of course lah dia dh tahu I tgh 'bertukang' kat dapur, but he wonder what the rock is cooking lah since I tak bg dia turun. hihi.. And...


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Pavlova utk cinta hati... Hepi besday b!
(nak resepi, tunggu resepi rahsia)



Memandangkan birthday present dia agak besar tahun ni, jadi I takmo tunggu siang, terus bagi mlm semlm jugak. Penat surfing internet nak cari beg Kelly Moore kot2 ada jual kat Malaysia. Unfortunately, tak ada. Dah nk buy online kat SINI, skali esoknya terjumpa link ada jual kat Singapore. Lucky me, my friend, Shikin stay in Johor, and kebetulan dia ada keje nk ke Singapore and I got it!!!! yey!


He told me about this bag last year.. but baru tgk balutan Kelly Moore dia jadi blur..OMG he forgot already what Kelly Moore is..

Dah buka dah nampak. Excited. Terus simpan kamera dalam ni. hahaha Love it!

Oh FYI, Kelly Moore bag is not an ordinary camera bag. The design doesn't tell everybody that "hey, I got DLSR inside here"..which is cool right? Kelly for women cantik2 belaka. Go and grab one for you!




Happy birthday hubby,

Semoga sentiasa sihat, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat. Stay caring, stay handsome, and stay always in my heart. Muahhx!


With full of love,

6 comments:

zurie isa said...

waa.. nmpk cm sedap ja kek.. cmna nk rs ha?? hehehe bg skit leh?? :D
hepi besday to beday boy yg dh tua k.. hehehehe

..:: WiRdA ::.. said...

pavlova zurie..bukan cake.. dia meringue (putih telur)..hehe

b said...

ouh baru prasan entry nih...cc, thanks so much for the surprise birthday treat, and the super surprised birthday present!!! love u love u love u~!!!!!

..:: WiRdA ::.. said...

my pleasure~

Rachel said...

Alamak!


Kita baru miss seorang customer! Sedihnye.


Just to let you know, sbnarnye Kelly Moore dah sampai kat Malaysia! Heh. Tapi masuk waktu July, sebab tu tak dapat cari kat Malaysia ni.


Kalau awak minat, kita ada range for women gak. Boleh tengok-tengok kat Facebook page kita.

www.facebook.com/techgarage.my
www.techgarage.my

..:: WiRdA ::.. said...

hello rachel.. confirm u gugel the kelly moore malaysia kan..hahaha well, bagus lah dh ade kat malaysia..sesak nafas tau nk cari beg ni. lepas ni ramai laa org mesia pakai beg gini..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...