5.4.11

hijau itu cool!

I love M&M's. Sejak jumpa perisa peanut butter kat Singapore haritu bertambah tajam mataku ini mencari M&M's di kedai2. Lucky me haritu ada jumpa peanut butter tu kat Guardian sini. Oh yg tu tak sempat amik gambar sebab pulun makan sangat. haha.

Tapi Jumaat lepas, ada singgah Guardian kejap, dan mata terpana pada peket besar M&M's but it's green packet! heh mcm nama kampeni plak.. :P yeahhh bebeh, it's CRISPY-MINT M&M's! Penemuan baru walau peket tu besar dan mahal tapi WAJIB untuk beli kalau tak akan termimpi2. hehe..



Tadaaaa~

Comel kartun itu...hahaha


Mmg rangup dan cool bebeh!






kalau ada penemuan baru M&M's sila roger saya,

2 comments:

atulhani said...

haaa aku pun penah rasa yang peanut butter tu, sdap.. tp tak pernah lagi jupe kat m'sia.. tatau plak kat guardian ade.. leh carik pasni..

wei.. hang ngidam ker? hehehe.. wanna join the club?

..:: WiRdA ::.. said...

haa sedap kan m&m peanut butter, nak beli hershey's reese mahai dan lagi payah jumpa, dapat hat m&m pun jadi la..

hat nih pun sedap gak.. hg tgk la kalau tak guardian, ada kat watson jugak kot..ikut la nasib...hahaha

aku tak mengidam lah. haha not yet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...