28.1.10

gue pegi dulu ya dong!

++oh encik irfan juga teruja ngan rupiahnya++
sebenarnya aku nk buat entry pasal home suwit home aku.
tapi memandangkan esok adalah hari yg dinanti2kan sejak 6 bulan lepas, maka aku terrrrrpaksa la sgt buat entry vavavacation nih dulu..
dgn ini diumumkan, esok adalah hari untuk ke....................................BANDUNG!
ada sape2 yg pegi esok juga? hik hik..jumpa di sana ya buk!


yg mau shopping,

15.1.10

mana la tak hancus kalo dah mcm ni gayanye..isk isk

adoi..aku rasa baru je sethn aku pakai purse ni..sudah parah nampaknye..
dulu aku pakai sampai 4 thn baru purse tu hancuss..ini sethn sudah terkopek sana sini..alamatnya $$$ ku terbang lagi..
uhm apa yg ada sgt dlm purse aku tu? duit? haha sekeping dua je kot..tp yg benda alah kat bawah nih mmg bykkkkk tu pun aku tak masukkan semua lg..T_T!
++kad2 yg WAJIB dan KONON WAJIB bawak..IC,lesen, kdt kad dan 6 kad bank? perlukah bawa keenam2?rasanya satu bank je yg ada duit gaji..haha.. ++
++kad membership,collect point, yg SEPARA WAJIB utk dibawa..adeh..patut la aku malas nk renew Jcard..err rasanya ISETAN card tu dh expired..pasaipa aku bawa lagi? urhhhh++

++ huh apsal plak kad student MMU encik Ray pun ada dlm purse aku??? Suday 5 thn grad maaaa!! humangaihhh! ++

++ mcm ni nye tebal mmglah mengundang kemusnahan!! T_T
salah siapa apa terjadi..salah mereka atau kau saja uwouwooo..(lagu salah siapa -KRU) ++


cik empunya purse,

yg merah itu baju irfan..

last year..bulan doblas laa..kami pi amik gambar passport omey2..hihi tp time tu irfan mcm sakit mata..so mcm semacam sket tgk gambar tu.. muka ala tak puas ati pun ada..hahaha
++ha ni lah hasilnya...kihkihkih mama excited ifan ada gambar passport..:P++

bukan saja2 nk pi buat gambar ni..ni semua adalah untuk......
.
.
.

.

scroll la lagi..baru saspen sket...

.

.
.
.

.

.
.
dh tau kot...
.
.
.

.
.

.
.
.
tadaaaaaa!!

++mestilah utk buat passport gak..hek hek..omey2 sudah ada passport! gambar kecik sbb mms dari encik ray++

huyey..lagi 2 weeks mau terbang ke bandung ya bukkk...!

nota lupa :: haa lupa plak.. arini irfan is 11th month!! haa lagi sebulan nk setahun jagung!

ya udah menjadi ibukk..

14.1.10

sang mempelam mempromosi...


Salam..
rasa mcm nk promo kat sini plak..sape nk kawin? nk anniversary? nk buat baby moment? nak buat prewedding?
semuaaaa boleh..contact us now atau layari website Mangotouch =)

photog mempelam..

11.1.10

menjadi 28

9 januari lagi dan lagi..maka angka 27 dulu kena tambah 1 lagi..sama dengan 28 thn aku hidup kat muka bumi nih. Alhamdulillah..
oh tade plak org ucap slamat ari tua..mcm slalu org2 jeles sbb besday lambat dok ucap spt tahun2 lepas..

anyway..aku mmg tadak masalah setakat ini dgn besday awal dan umur meningkat! takut tua? It's juz a number!! bagi aku, org2 yg tak menghargai idup je kot pk mcm tu..haha kalo bleh aku nk anak2 aku pun lahir awal2 thn je..senang nk kire umur..mcm irfan tu juz nice la (next month irfan is 1)..heheh..
ahha..b4 9 jan aritu...ujung2 thn lepas, encik ray (ohh pasti dia suka lg) sudah memberi advance besday treats dkt aku..juga hadiah sepsiap..ye takut2 terover spent katanya..ohh aku terima sj dgn senyum lebar2..ngeee~


++ advance treats at Rahsia restaurant & bar..nak dating sgt sesuai nak plak candlelite dinner! wink*++
++advance besday present..hohoho hadiah mcm ni takleh buat seprais..kang tak muat susah! =p++
so i expect nothing bila jarum jam tepat pukul 12 tgh mlm.. but he's encik ray. of coz ada sumthing even it's tiny2 thingy..hoho i loikeee.. Thanks dear 4 all u did.. nanti irfan besar ajar irfan buat benda2 nih juga ye..hahahaha..

++cik irfan tido plak..mama nk bg makan kek neh..bangun bangun!++

++haha..hubby beli juga benda alah nih..hehe as i wish to have it one day++

++awek kotakmerah layan awek tudung merah utk besday treat...free for besday girl..hehe++


++ finally, dinner treat @ pannaz..sedap, byk dan berbaloi2...++


Hepi 28th besday to ME!!!

udah menghampiri angka 3 didepan..;)

8.1.10

nak PROMOTE~!

Ehem.. nk promote sket bisnes baru sempena azams yg aku tulis last entry..
sila la tgk..kot2 berkenan..;)

** Tudung Senang Pakai (TSP)
** Rumah Perfume

Bisnes photo pun nk masuk gak..
** Mangotouch Photography

tq for support me!

4.1.10

adik aku nama azam. azam thn baru adalah..

thn lepas aku rasa aku tak sempat nk tulis pasal azam aku..sbb ape tah..aku pun tatau..sbb tgh sarat kot time tu..hehe

so tawun ni, mcm org len jugak azam pun sure lebih kurang same..juz nk ingatkan diri sendiri, so that thn depan aku bleh kaji balik azam yg aku tulis skrg ni tercapai atau hanya poyo saja..haha

azam :: start simpanan utk diri dan utk encik irfan.
azammer :: membuat pengisian kelengkapan rumah seperti living, dining, Lshape wardrobe, irfan bedroom...sikit2 lama2 jadi la kot..insyaAllah..
azammest :: menjaga kesihatan disamping menghilangkan lemak2 diperut.
azams :: menjana sesuatu agar pendapatan bertambah lalu mission2 ini insyaAllah akan complete dgn jayanya..dan financial free.. (put it last bcoz, debt mungkin bertambah utk "azammer"!)

cukup la tu..boh byk2 pun bukan larat nk habiskan even ada 365 hari pun..itu yg bleh dilihat dari mata kasar la..yg selebihnya spt urusan dgnNya..biarlah rahsia..:)
-end bab azam-

New starting..satu haribulan aritu..sudah berjaya membuat marathon 2 movie panjang nih..sbb panjang kena tgk 2 je laa..sian plak encik irfan tu..hek hek..dua2 citer mmg best..so pegi lah tgk..ini promote tanpa bayaran..tp slamber parking tesco tu nk charge rm16 selama kami tgk wayang itu..lalu aku pegi beli barang kat tesco dan dpt free parking..huhu sebbaik aku bijak di thn baru!
++dua2 wajib tgk..berbaloi2++
duaharibulan
tanpa rancang pape..aku dan encik ray (hubby syok kot aku panggil dia ray) dgn slambe pi beli sofa di Vonza dkt umah kami je. secara xlive, azammer kami utk living room dh 50% completed.puas ati..punya lama dok tahan..tak tahan lagii~kena dgr lagu melly nih

++Sofa ini BUKAN kami beli..HANYA model nya saja MILIK kami++
tigaharibulan
tak cukup lagi, kami pi kat enoma kat pusat perabot LDP tu..nah beli sebiji coffee table! dan memandangkan nk beli dining table takde duit sgt..beli bar stool saja..hahahaha..puas ati kami!

++encik irfan sgt suka sofa ticik ini. sgt pandai match ngan tema mama n abah.gudboy!++

tp puas membeli saje..blom lg menang memakai..kerna kami hanya mampu bawa pulang resit..kerna penghantaran nya akan dtg..hahhaa..tak sabaq nih!!! mintak2 depa tak delay sampai aku balik bandung sudayyy!! tunggguu entry ituuuu!

azam itu adalah adik..
PROMOSI TANPA BATASAN :: MANGOTOUCH 2010 OPEN BOOKING NOW!! check it out!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...