1.12.09

belated ucapan

pertama
Selamat Hari Raya AidilAdha buat semua umat Islam. err byk makan daging ke? hik hik

kedua
Selamat Pengantin Baru to my BFF, Ida! Semoga berbahagia dan join mummy club asap! kih kih

ketiga
Selamat pulang dan balik raya/cuti dgn selamat... uhukk stuck dlm jam teruk from perak to KL, mengakibatkan aku tiba di rumah pukul 6 pagi..(bertolak kul 11mlm) hemoh-hemoh!!! >_< makanya aku tak pegi keje semlm..lalala

pemberi ucapan,

3 comments:

Ros said...

sama la kami pun..dr tol kamunting ke exit changkat jering amik masa sejam...tension tu la....lps tu decide exit hiway, ikut jln lama..puas hati tak yah byr tol wpun jauh, smooth je..kul 2 pg sampai shah alam..keluar dr lps maghrib....letih aku..

zurie said...

wei.. sma la ngan kami.. tp kami lg sakit la.. kul6 ptg dr penang.. kul 12tgh mlm br kt sg perak.. sampai ptrjya kul6.30 pg.. huhuhu.. p keja gk tau... tp keja cm org bodo la.. hehehe.. pala pening kn... :D

apa pun hepi belated ry haji...

^wirda^ said...

wei zuri..
aritu hg ada benti kat tapah kan?
aku rasa aku nampak ustaz punk..aku dlm keta tgh cari parking tp aku time tu blur2 pastu tgk mamat ni mcm kenai tp lupa sapa.. dh terlepas baru tingat, laki hg..ye ke?? nampak ada 2 org pempuan nk masuk keta tu gak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...