6.10.08

lembara pertama


Nah! dah raya pun.. last2 raya ke 6 baru sempat blogging.. nk buat camne.. 1 week b4 cuti tu byk la plak keje.. elok plak pastu cuti seminggu.. hah puas jugak.. baju raya pun beli time dah balik penang.. main bedal je.. sbb tak byk plak choice kat sana.. nk melaram lebih2.. byk gak fesyen yg aku tak bleh nk pakai.. ye la dah perut pun sudah maju ke depan..huhuhu.. so aku beraya ala carte je tahun ni.. pape pun ttp best.. sbb 1st time raya ngan hubby.. thn nih raya umah mentua.. thn depan semestinya giliran umah aku pulak..lalalala.. alhamdulillah, balik raya pun takde plak aku terjebak ngan jem berjela2..

time raya makan tak hingat2.. mcm nk meletup je perut aku yg semakin berkembang pesat ni.. susah gak nk makan byk2.. mcm mana la org suh makan utk dua org.. aku makan separuh je pun dah mengah dah lepas tu.. hapuuu~~


oklah, kat sini aku,hubby n baby dlm perut nk ucapkan selamat hari raya aidilfitri pada semua yg terbaca, saja buka, or mmg dok buka blog ni..

mohon maaf zahir batin kalo ada salah kat mana2..

pada yg nk raya posa 6 esok.. selamat raya posa 6..

wassalam...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...