25.3.08

Spartans!!!!

Hah.. lamanye tak tulis blog.. bz kah diriku??? ohw.... (*.* )
uhm uhm ape citer ek.. ohw ini ceritera bulan march.. takde ape sgt yg bleh aku igt.. juz ada dinner je.. dinner mlm kegemilangan hubby.. theme greece...ala2 mcm meet the spartans tu lah.. kalo dinner CIMB WA nih mmg meriah giler.. costume pelbagai.. mcm2 jenis warrior!

++ ahha..glorious greece...tungguuuuuu kami!!!++

Ok, actually, mlm tu utk bg award for dorang2 yg success in UT business tu.. termasuklah my great hafizurrahman.. Congratulations dear!

++ yeahhh!!!! i'm a great warriorrr!!!++

Ha.. itu je lah ceritera pasal dinner.. takde byk yg bleh citer pun.. same gak mcm dinner2 lain.. ada makan2..hah sebut bab makan.. ada sedikit kebosanan disini... asyik2 makan chinese food je.. sudah bosan lah.. asal ada dinner je chinese food.. tak kire lah dinner ape pun.. takde menu lain ke dorang nk buat...huhu... lagi ada stage show...artis dtg nyanyi2..pom pang pom pang.. best dress.. bla bla bla.. itu je... yg menjadi best sbb hubby amik award.. kalo takde award, for sure lah pegi tgk je lah.. lagiiiii bosan kalo mcm tu.. hihi.. So, for my beloved hubby, silalah amik award lagi next year.. bawa daku ke Athens!!!!!! yeahhhhh u can do it bebeh!!!! hihi...

++mcm dancing dancing plak..auw!++



++aaa.. tolon...tolon...++


++yihaaaa...spartannnnn!!++

Hah nak tau award ape yg dia dpt malam tu? tunggguuuuu...next ceritera!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...