10.6.08

tinggal dan meninggalkan

bulan dan matahari silih berganti..calendar jun 2008 bertukar hari..akhirnye hari yg dihitung tiba..10 jun 2008 adalah hari terakhir aku di tmpt bermulanya rezeki pertama yg ku cari slama ni.. erk mcm citer novel plak.. ha.. last day! last day! tatau nk rasa ape.. gembira?? sedih?? serba salah?? tp mostly org tgk aku hepi nk blah.. wah.. ye ke.. teroverkan diriku.. ala.. bukan ada masalah pun nk pindah..buatpe aku nk sedih lebih2.. cuma tak best je laa.. tinggalkan kawan2 ku itu.. tinggalkan tmpt rewang2..tmpt makan..huhu..hah sebut pasal tmpt makan.. mmg sepanjang minggu lepas ( minggu2 terakhir lah katakan)..mmg aku bz dengan makan free ajer.. erk~alhamdulillah...bermula ngan farewell kat kari kepala ikan.. pastu member sambut besday plak kat restoran tomyam...ulalala~~pastu member lain plak blanje kapitan..yummyyyy i love beriani kapitann...huhu sedapppnyerrrr~~~rindu lah plak nk pekena beriani tu.. mmg aku dah kena mandrem kapitan tu lah.. takbleh lupa punya.. aku sure kalo korang try pun..sure termimpi2..kaw2 punya..hahhaha~
herm dah nama pun last day.. keje aku bergambar sana sini la.. hehe.. bukan ada keje pun nk buat..
keje kat sini mmg sonook.. bos pun ok.. sporting abis.. janji keje jalan.. ada masa terluang pegi shopping..hihi..
camne lah keje baru aku nanti..haha..tak kisah lah.. janji gaji aku masuk dah..:p
papepun..byk kenangan time kat elomoto nih.. byk gak yg tinggal dan meninggalkan...termasuklah aku..huhu..
so, utk semua 'klik' tu thank you so much..for ur help n guidance.. utk bos yg hired diri yg fresh ini sampai ada experiences..hope our path will cross again in the future... gonna miss u all~~! Gudbye Motorolan~!

2 comments:

Dark Angel said...

Hi Wirda. How r u ?
Nostalgia sungguh gambar Pinky Nite tu. Kenangan Terindah dlm hidupku !! :)

Congrats on yr new status- Momma 2Be. Take care.

K Naz

ck said...

wah kak naz rupanye..
hihi makasih..
itu lah tgk gambar tu tingat time dok bz2 buat persiapan baju2 gila tu..hahha rindunye time tu.. tp 3 dr bilangan tu dah tak keje motorola lagi kan..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...