28.5.08

menghitung hari..

Menghitung Hari.... hah tajuk nih macam lagu Kris Dayanti pun ada.. tp harini aku takde la nk cerita pasal Kris Dayanti... sbb ini blog aku.. bukan blog Kris Dayanti.. hehehe..
kenapa aku menghitung hari? hari utk ape? slalu org yg menghitung hari ni bila nk kawin la bertunang laa.. tapi aku dah settle dah semua tu.. hitung hari utk baby??? opssstttt... blom ada rezeki lagi laa.. hahaha.. kalo korang tak sabar sgt nk tgk aku ada baby.. sediakan hadiah baikkkkk punya kat baby aku nanti..hahhahaha...
Actually harini aku dah dpt surat resign dari HR.. huhu aku dah tender resign 3 weeks ago.. sbb dah dpt keje kat KL...ihikk.. sudah tidak berjauhan dgn pujangga hati... alhamdulillah... cuma sedih la nk tinggal keje kat sini.. uhm uhm.. takpe lah takmo la citer lagi pasal benda tu.. sbb harini bukan last day aku lagi.. aku cuma menghitung hari je.. ada la lagi seminggu..
Hari ni.. ape yg menarik.. oh kluar sket topik kisah chenta ku dan hubby.. harini time lunch, tetiba je Kak Shila buat seprais2 datang penang from singapore.. rupa2nya utk farewell our manager.. ex manager dia gak.. hehe.. bagus btol la.. best lagi dpt souvenir dari s'pore.. Thanks, Kak Shila... dgr citer2 shopping kat Singapore, rasa teringin sgt nk pi sana... nk shopping la ape lagi.. nak plak skrg asyik tgk kat TV jer iklan2 pulau singa tu.. harap2 org2 sana tak garang mcm singa, mcm org egypt..hehe.. org egypt jgn marah noo.. (ceh macam ada je org egypt nk baca blog aku..ahaks!) Oh memandangkan aku dah terblogging dlm nih.. ape lagi hubby ku sayang~bawalah dakuuu pergiiii~~~Singapore!!! Buat la seprais ticket utk hari bapa ke..erk ape kaitan hari bapa utk aku plak.. lantak la.. janji daku nk pegi jugakkkk!! lalalalala...

4 comments:

ayamtua said...

bagus gaya penulisan hati hang...
ada bakat terpendam..bole ganti a samad said ni... :)

ck said...

wah..
aku tulis ikut mood aku jer..
tu yg lambat sket upate..
nanti aku try tulis buku pasal misteri ayamtua..huhu

habi said...

wuaaaaa....
dapat adiah spore tanak share pong...!haaaa keji..

eh nak g singapore eah?? wuahh
boleyhh!
boleeyyy sangatttttttt
boley blah..
wuaaaaahahahah

aieyza said...

wir.........

selamat menempuh kerja di tempat baru....

who's next??

hehhe....shhh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...