9.1.08

ceritera surprise!

++hepibesday2me++

Oh, 9! Angka ni tok aku sebut sembilan.. kalo amber chia sebut jiu..bon jovi pula sebut nine.. si maria mercedes tu sebut nueve... biar ape pun org nk sebut angka taugeh nih, bg aku angka ni melambangkan suatu permulaan ceritera buat diri aku sejak 26 tahun yg lalu...erm dah lama tu..setiap sembilan hari yg berlalu pada setiap tahun baru..tanpa angan dan sedar..usia ku meningkat lagi..err kali ni yg ke brape ek? rasa nye awal2 lagi aku dah sebut kot..hehhehe..
Ape yg menariknye dgn besday aku kali ni? mestilah sbb ada si hubby.. ye laa dulu pun ada dia jugak..tahun seblum tu pun ada dia jugak.. tp bezanya dolu2 tu dia boifrenz je..pastu thn lepas dia tunangan daku...dan kini..semestinya dia suami daku..lalalalala...
tak kisah ape pun status dia.. dia ttp suwiiiitttt sgt seperti dulu kala tiba besday aku...
again, dia bg seprais lagi..yg pasti bukan satu je...bukan juga dua.. hehehe..btw, thanks alots for celebrating my besday with my kazen n frenz..thanks for the special gift..ohhhh i'm loving it!!!! err bukan hadiah mcD tau..!so next year buat lah lagi ye..hehehe..even every year dia buat seprais tp aku ttp takleh hagak ape benda laa dia nk buat..pandai btol dia buat muka innocent..mcm kurak-kurak dlm perahu btol..sbb dia mmg tawu aku suke seprais2 nih.. tu yg best tentang dia.... tp aku kawin bukan sbb dia suka bg seprais2.. tp sbb dia adalah dia..! Love u hubby~! Muahx!!

++darihubbybuatdiriku++

4 comments:

alya said...

aloh aloh bufday gal da tmbh umo ye.. ;) best x kami nyanyi kn lagu rtu? haha! hepi bufday bdw moga hepi sokmo!!

cc said...

er.. boleh laa.. tahun depan aku nak hang plak beli kek..lalallala...

bee said...

ceh alya nyanyi kontrol buat malu2 plakk.....karokey mlm tuh mmg sunggoh best....
tapi yg tabestnyer ada seorang jer perokok tegar di dalam bilik karokey tuh..huhuu..rasa disisihkan aaa..ngeeeee

ck said...

jadi sebutlah TAKNAK MEROKOK!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...