13.1.08

sang pengantin

++mari bershooting diluar pula++

ah-ha.. ulala..ceriteraku kali nih pasal sang pengantin yg tak abih2 nk bergambar lagi.. sape lagi kalo bukan kami.. lalala.. ala bukan tetiap hari nk kawin kan.. walaupun dah dua bulan kami kawin, baru laa ada kesempatan nk buat outdoor shooting nih..hehe.. bz sgt ke kami nih??? hehehe.. dah nk bergambar kena laa plak cari sang jurumekap dan yg sewaktu dengannye..huhuh leceh2.. last minute lagi sejam setengah nk shooting baru aku sibuk cari kedai.. so what do u expect? mestilah takde mak andam.. at last dpt satu kedai nih.. dia tinggal satu je mak andam ni.. tp dia tgh cuti bersalin..masih dlm pantang, baru 2 weeks.. so atas persetujuan 2 pihak...aku pun pegi umah dia terus.. haa tak kire laa..aku dah kesuntukan masa dan waktu..hahaha..
herm..kl..kl.. sampai ke makeup pun ada harga ikut tmpt gak kan.. bleh dikatakan 2 kali ganda dari tmpt asalku.. huhu nak buat mcm mane.. semua org cari makan..nk sara hidup kat kota metropolitan ni bukan senang kan.. high maintanance la katakan..
++kena blaja mekap sendiri la lepas nih..bleh gak buat duit++

at last kami nye shooting dah delay sejam.. hoho.. aku harap sgt tak hujan petang tu.. tp siapalah aku dengan sebuah harapan itu.. hujan jugak ptg tu..isk isk.. sebbaik tak lama.. maka dengan itu most of the pichas ada la gambar awan berarak mendung ala2 kedukaan tu.. huhu.. takpe laa lepas tu dah ada sunset plak.. hehe..

++ngee~ketibaan sang pengantin++

btw, thanks to my dear kazen aliya sbb tlah menjadi tukang angkat barang, photographer belakang tabir yg malu2 dan juga berlakon menjadi mak andam aku..hahaha.. jasamu dikenang.. nah aku letak gambar hang dlm nih sebagai bukti perkhidmatan anda.. ngee~~

++pegawaiperkhidmatan cum photog belakang tabir cum ala2 mak andam++

buat kami nye OP, geng CP.. tengkiu byk2..sori la sbb tunggu kami lama gak.. lagipun kami mengamalkan customer is always right..hahaha
++muka2 yg terlibat termasuk yg tgh amik gambar nih (b la tu)++

hermm.. letey jugak shooting2 nih.. igt jadi model tak letey.. slama nih dok jadi photographer tatau plak, amik gambar org, suh posing itu ini, dorang tu letey rupanye.. hehhehe takpe laa berkhidmat utk diri sendiri kan..
++kaedah menghilangkan keletihan..felaiii~++

erm rasa mcm nk amik photo studio jugakk..tp bilakah agak2nye? ngee..adakah aku mempunyai kesempatan itu??? kupipi....~(^v^ )~++our ending session++

3 comments:

alya said...

hahaha sy kn bdk br beljar sbb tu malu2 ;)
xgheti aih nk snap2 gambo gna kamera besaq neh haha!
btw mmg best ah tmpt tu view cntk gler...

bee said...

wuaaa
tu la pasal..alya buat ala2 malu2 plak dia..amek gamba darik jauh....hasilnyeh banyak gak gamba yang tahaper2 di tangkap oleh cik alya...tapi mmg hebat la dia belh hangkut 2 payung campur satu beg besar berat gila campur dslr berat sebujuk sekaligus..nalaaa~!!!

erkk././pendek....nak g buat studio shooting plak ker..??herkkkhh~!

ck said...

erk.. tak muleh ke studio??hhahha... mcm letih kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...