13.1.08

carmila

carmila..?carmila bukannya gadis melayu yg Jamal Abdillah nyanyi tu..bukan juga sebuah basikal yg tersadai kat tepi pondok pak guard tu..tp bukan bermakna ia seketul sabun buku.. Carmila hanyalah sebuah apartment di PJU 5..ape ke halnye dgn carmila? carmila tu apartment baru kami la.. tu je..lalalalala...
3 hari lepas kami pindah umah sewa yg baru.. ni kire termasuk dlm azam baru kami lah jugak..even aku tak pindah kl lagi..tp kami ttp memerlukan umah utk kami berdua, mcm kata Acha Sepriasa, berdua lebih baik!
pindah2 nih mmg letey.. tu baru transfer dr sebuah bilik sederhana ke sebuah apartment..nanti kalo nk pindah dr sebuah apartment ke sebuah rumah superlink..erkk..mau dua tiga minggu baru habis kemas...huhuhu...sebbaik ada adik ku yg gagah berani juga sepupu2 yg baik ati serta kawan2 yg budiman..hehehe..sempat juga hubby buat seprais lagi ngan tv lcd baru..hampeh.. baikk punye plan.. U're perfect surprise maker la bebeh! Alhamdulillah..ada gak rezeki kami utk penuhkan rumah yg kosong dgn seketul dua perabot.. nampak laa mcm umah org kawin sket kan..ngee~~ sayangnye aku masih tak duduk situ..aaaaa nak pindah jugakkkk....!

4 comments:

alya said...

intro tu xtahan..lawak siottt haha! nsb baik umh bru ada langsir,tu yg plg penting haha! mai pndh cpt sket bley msk sdap2 lg lalalalala~~~~

cc said...

hoho..langsir pun tak penuh lagi..
hey jgn tak tau itu rumah sudah ada astro, sofa, kabinet tv..ape lagi ha ape lagiiii..
tlg kami cari keje.. bleh la hang makan slalu...bg gumuk balik..hahha

bee said...

wuaaa..wumah kita suda complete...ketuhar gelombang mikro ade..toaster pon da ade..sofa..meja makan jerk takde lagik....mesinbasoh pon ade walopon jarang gune....

tapi satu jerk takde...takde sumbody yg bleh completekan wumah tuh..dia belagak dudukpenang...huhuhuhu

alya agak2 kalau mcm bosan ko dtg wumah kami ko tlg masak.aku bagi kunci wumah..yg pasti tetiap ari aku balik wumah makanan da ready.. pastu ko buleh la pulang..heeeeee

ck said...

hep hep mane muleh...
alya bukan istewii si hubby... tak muleh... apatah lagi berdua2an..meskipun berdua itu lebih baik..tp itu utk cc ngan hubby saje tau!!! lalalala TAK MULEHH!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...